17.4.23

Χαλκιδική: 42χρονος νεκρός ( πρώην ποδοσφαιριστής Χαλκιδικής) σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα -Προσέκρουσε σε μεταλλικά κικλιδώματα17-4-24

 

Αρχείο

Ένας 42χρονος σκοτώθηκε σήμερα (17 Απριλίου 2023) τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν το ΙΧ που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του στο 2,5 χιλιόμετρο της νέας επαρχιακής οδού Ν. Μουδανιών – Κασσάνδρας και προσέκρουσε σε
μεταλλικά προστατευτικά κιγκλιδώματα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών.

ΓΠΑστ.ΔΚΜ


ΘΡΗΝΟΣ - ΝΕΚΡΟΣ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΥ

Βαρύ πένθος στο ποδόσφαιρο της Χαλκιδική, σ’αυτές τις Άγιες μέρες, καθώς πριν απο λίγες ώρες βρέθηκε νεκρός ο γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής Στέλιος Αργυρίου με καταγωγή απο την Καλλιθέα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ίδιος τούμπαρε στο δρόμο Νέων Μουδανιών-Νέας Ποτίδαιας και άφησε στην άσφαλτο την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας σε θλίψη τη τοπική κοινωνία.
Σοκαρισμένοι όλοι μας για τον 42χρονο εξαιρετικό χαρακτήρα που ήταν απο τα καλά και συμπαθητικά άτομα του ποδοσφαίρου μας. Ένα χαμογελαστό παιδί με απίστευτο χιούμορ, με ποιότητα, ήθος, αξιοπρέπεια και όχι μόνο.
Ο άτυχος νέος, που υπήρξε ένας πολύ καλός και καθαρός ποδοσφαιριστής, φόρεσε με μεγάλη επιτυχία τις φανέλες των ομάδων: Κάσσανδρου Καλλιθέας, Άρη Κασσανδρείας, Τορωναίου Αθύτου, Θύελλας Κρήνης, Ερμή Ποτίδαιας, Θερμαϊκού Πορταριάς, Α.Ο.Σημάντρων, Αιγέα Πευκοχωρίου, Ηρακλή Νέας Φώκαιας καθώς και σε μικρή ηλικία της Μικτής Χαλκιδικής.
Τα λόγια περισσεύουν…
Καλό Παράδεισο - Καλό Ταξίδι Φίλε Στέλιο.

ΕΠΣΧ Στέλιος Αργυρίου…….Άδικος χαμός….Μεγάλη θλίψη….!!!
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χαλκιδικής και τα μέλη της ,εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους για τον άδικο χαμό του Στέλιου Αργυρίου ,  του αθλητή , του προπονητή , του ανθρώπου του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου !
Ότι και να πεις γι’ αυτήν την απώλεια , είναι πολύ λίγο ! Συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους ! Καλό Παράδεισο !!!