16.4.23

Πολιτιστική και Επιμορφωτική Εταιρεία Αρναίας - Κυριακή του Πάσχα με κόκκινα αυγά, τσουρέκια και χορό στην Αρναία.

 



Η Πολιτιστική και Επιμορφωτική Εταιρεία Αρναίας μοίρασε και φέτος κόκκινα αυγά και τσουρέκια στους επισκέπτες και περαστικούς την Κυριακή του Πάσχα στην κεντρική πλατεία. Υπό την παρουσία του Σεβασμιότατου
Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεοκλήτου, του Δημάρχου Αριστοτέλη Στέλιου Βαλιάνου, της Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Κατερίνας Ζωγράφου και του προέδρου της Εταιρείας Χρήστου Ζυγούρη, νέα παιδιά ντυμένα με τις παραδοσιακές φορεσιές, υποδέχονταν τους επισκέπτες και περαστικούς στην κεντρική πλατεία και μαζί με τις ευχές τους, μοίραζαν κόκκινα αυγά και τσουρέκια. Στη συνέχεια ακολούθησε χορευτικό πρόγραμμα με ζωντανή παραδοσιακή ορχήστρα, από το εφηβικό και τα παιδικά χορευτικά τμήματα της Αρναίας, υπό τις οδηγίες της χοροδιδασκάλου Αλεξίας Ζωγράφου.

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Αρναίας όπως πάντα, στο πλευρό της Πολιτιστικής Εταιρείας σε κάθε εκδήλωση που πραγματοποιεί.


Παρόντες οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Θαλασσινός και Νίκος Αυγερινός, ο πρόεδρος του Αριστοτελείου Πνευματικού Κέντρου Στέλιος Τζιτζιρίκας, ο πρόεδρος του Παγχαλκιδικού Συλλόγου Γιάννης Κοτσάνης, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ελλάδος Γρηγόρης Τάσιος, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι.
Φωτο - ενημέρωση

Στέλιος Γεωρ. Ρήγας