16.12.23

Δήμος Σιθωνίας :Ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής και των κοινοτικών συμβουλίων - Θα συνεχισθεί το 'τέλμα' της Διοίκησης του Δήμου ?

 


Η τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής  του Δημοτικού   και των κοινοτικών συμβουλίων πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι 16/12/23 στη γεμάτη από κόσμο αίθουσα του στο αμφιθέατρου Επαγγελματικού Λυκείου Νικήτης.

Την τελετή ορκωμοσία τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κασσανδρείας και Πολυγύρου κ.Νικόδημος παρουσία και ιερέων της περιοχής



Παραβρέθηκαν η Αντιπεριφεριαχης Χαλκιδικής κ.Ζωγράφου ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής και σύμβουλος της ΠΚΜ Γ.Κουφίδης ο Πρόεδρος Ξενοδόχων Χαλκιδική Γ Τάσιος και οι τοπικοι αξιωματούχοι της Αστυνομίας , Πυροσβεστικης της Σιθωνίας

Τον λόγο έλαβε πρώτος ο απερχόμενος  κατα γενική ομολογία 'μη  Επιτυχημένος" για μία τετραετία τ.Δήμαρχος Σιθωνίας ο οποίος αναφέρθηκε με επαινετικά λόγια στον νέο Δήμαρχο του ευχήθηκε και καλή συνέχεια ..


Ανέφερε μάλιστα ότι δεν έχασε ποτέ  πάντα ήταν πρώτος !! , δεν διευκρίνισε ποιος του έδινε τις πατερίτσες.. και έβγαινε Δήμαχος !!

Ο Νέος Δήμαρχος κ. Μαλλίνης κάνοντας στη αρχή μια τοποθέτηση που θυμίζει προεκλογική περίοδο, δήλωσε ότι θα προχωρήσει με τους νέους ανθρώπους που εκλέχθηκαν και  την παράταξή του σε συνεργασία με τους υπαλλήλους του Δήμου για την ανάπτυξη της Σιθωνίας..

Απών στη ορκωμοσία ο υπ. Δήμαρχος κ. Τζίτζιος που παραιτήθηκε ΚΑΚΩΣ από Δημ.Σύμβουλος .

Απόντες και οι κάτοικοι της Νικήτης που ένιωσαν την ανυπαρξία του απερχόμενου Δημάρχου   στην Νικήτη ( εργα υποδομών βιολογικός, θέση στάθμευσης, κυκλοφοριακό, , νερό, παραλίες  φωτισμός  κλπ) που επενδύουν χιλιάδες επαγγελματίες και  η ανάπτυξη τρέχει σαν τρένο και θεωρούν ότι κάποιοι προσπαθούν να το εκτροχιάσουν .. 

Ευχόμαστε καλή αρχή στην νέα Δημοτική αρχή .. αλλά ο κόσμος και οι επαγγελματίες  προβληματίζονται για τον τοπικισμό  και την ικανότητά της ?? 

 Ευχόμαστε να μην  συνεχισθεί το τέλμα της Διοίκησης του Δήμου  για άλλη μια πενταετία.