18.6.24

10ος Αριστοτέλειος Κολυμβητικός Διάπλους Ολυμπιάδα Χαλκιδικής, Κυριακή 30 Ιουνίου 2024 με φιλανθρωπικό σκοπό.


 10ος Αριστοτέλειος Κολυμβητικός Διάπλους

Ελληνική Μαραθώνια Κολύμβηση σε συνεργασία με την κολυμβητική παρέα της Καλαμαριάς Swim or Die και σε συνεργασία με τη Δημοτική Ενότητα Ολυμπιάδος του Δήμου Αριστοτέλη, διοργανώνει το 10ο Αριστοτέλειο Κολυμβητικό Διάπλου, που αποτελεί το 3ομέρος του Blue Marathon Swim, με φιλανθρωπικό σκοπό.
Τόπος και ημερομηνία διεξαγωγής: Ολυμπιάδα Χαλκιδικής, Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
Ο διάπλους έχει 2 σκέλη των 3χλμ. το καθένα:
-Η εκκίνηση του 1ου σκέλους θα δοθεί στις 09:30 από την παραλία της Ολυμπιάδας, μπροστά από το beach bar Vertigo, και οι κολυμβητές θα ακολουθήσουν τη σηματοδοτημένη με σημαδούρες και βάρκες διαδρομή έως το νησάκι Καυκανάς.
Εκεί αναμένεται και ο τερματισμός του τελευταίου κολυμβητή, προκειμένου να εκκινήσει το 2ο σκέλος
-Η εκκίνηση του 2ου σκέλους θα δοθεί στις 11:30 από το νησάκι Καυκανάς, και οι κολυμβητές θα ακολουθήσουν τη σηματοδοτημένη με σημαδούρες και βάρκες διαδρομή έως την παραλία του χωριού, μπροστά στο beach bar Vertigo.
Κανόνες Διεξαγωγής
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν κολυμβητές και κολυμβήτριες, που έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους και βρίσκονται σε άρτια φυσική και ψυχική κατάσταση. Για την συμμετοχή ανηλίκων απαιτείται έγγραφη συναίνεση γονέα .
Την Κυριακή 30/06/2024 οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στο σημείο της εκκίνησης μέχρι τις 08:45 π.μ., προκειμένου να υπογραφούν οι υπεύθυνες δηλώσεις και να δοθούν οι αριθμοί συμμετοχής.
ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ όλοι οι συμμετέχοντες θα κολυμπήσουν φέροντας ατομική σημαδούρα, την οποία τους παρέχει η διοργάνωση, και την οποία επιστρέφουν κατά τον τερματισμό τους. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ η συμμετοχή χωρίς χρήση ατομικής σημαδούρας
Οι συμμετέχοντες μπορούν να κολυμπήσουν με γυαλάκια ή μάσκα κολύμβησης, προκειμένου ο χρόνος τους να ληφθεί υπόψιν στη βαθμολογία του Blue Marathon Swim
Ωστόσο, όποιος επιθυμεί, για τη χαρά της διαδρομής και μόνο, μπορεί να κολυμπήσει με βατραχοπέδιλα, χεράκια και ή οποιοδήποτε άλλο πλευστικό μέσο. Για όσους συμμετέχουν με βοηθητικά μέσα, δε θα καταγραφεί χρόνος και δε θα ληφθεί υπόψιν στη βαθμολογία του Blue Marathon Swim
Πριν την εκκίνηση οι κολυμβητές έχουν το δικαίωμα να αλειφθούν με λάδι, αντηλιακό, βαζελίνη, γράσο και με οτιδήποτε άλλο επιθυμούν.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής.
Οι κολυμβητές συμμετέχουν με δική τους ευθύνη κάτι που αποδεικνύεται με την υπεύθυνη δήλωση-αίτηση που αποστέλλουν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο swimordie69@gmail.com ως τις 27/06/2024. Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να αποστείλουν τις αιτήσεις τους στο παραπάνω ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.
Όσοι δεν έχουν την δυνατότητα να αποστείλουν την αίτηση τους, μπορούν να ειδοποιήσουν με μήνυμα είτε στο παραπάνω email είτε επικοινωνώντας στα τηλέφωνα: 6947 815819 & 6972 874820