13.6.24

Δημοτικό Ραδιόφωνο Πολυγύρου : Στον Πολύγυρο το Συνέδριο των Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων Ελλάδας 14 & 15 Ιουνίου


 Για πρώτη φορά στην ιστορία του, το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πολυγύρου αναλαμβάνει τη διοργάνωση διευρυμένου συνεδρίου των Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων Ελλάδας, το οποίο θα διεξαχθεί στον Πολύγυρο, στις 14 & 15 Ιουνίου στον χώρο του Δημαρχείου από τις 10:00 έως τις 12:00.

Στη συνάντηση θα συζητηθεί, μεταξύ άλλων, η αδειοδότηση των ραδιοσταθμών, η πρόταση για τον ψηφιακό πάροχο και η οριστική απόφαση για την σύνταξη πρότασης νόμου που θα αφορά το ενιαίο νομικό πλαίσιο για τα Δημοτικά ΜΜΕ.
“Είναι μεγάλη χαρά, αλλά και ευθύνη, να διοργανώνει το Δημοτικό μας Ραδιόφωνο το συγκεκριμένο συνέδριο. Όχι μόνο αναδεικνύουμε τον ρόλο του, αλλά συμβάλλουμε ενεργά στην εξωστρέφεια του Δήμου μας” δήλωσε η Πρόεδρος του Ραδιοφώνου, Χαρά Γιώβου.
Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι από τα Δημοτικά Ραδιόφωνα Αθήνας, Πειραιά, Τρίπολης, Θεσσαλονίκης, Ηρακλείου Αττικής, Ιωαννίνων, Ξάνθης, Φερών Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας.
Να θυμίσουμε ότι τον Απρίλιο, το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πολυγύρου, μέσω της εκπροσώπου του, Αιμιλιανής Χριστίδου συμμετείχε στο συνέδριο που διοργάνωσε η ΠΟΕΣΥ στην Τρίπολη, όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα δημοτικά μέσα και καταγράφηκαν σημαντικές απόψεις και προτάσεις όχι μόνο για την επιβίωσή τους, αλλά και για την ταχύτερη ανάπτυξή τους.