3.6.24

2ο Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων και Φορέων στη Συκιά 1/6/24 - Ευχαριστήρια.


 Μια όμορφη γιορτή της παράδοσης και του πολιτισμού πραγματοποιήθηκε τοΣάββατο 1 Ιουνίου στη Συκιά με συλλόγους και χορευτικές ομάδες από την ευλογημένη Χαλκιδική, την όμορφη Καστοριά και την πολύχρωμη πόλη των Σερρών!

Σας ευχαριστούμε όλους που ανταποκριθήκατε στο 2ο αντάμωμα πολιτιστικών συλλόγων και φορέων που διοργάνωσε για δεύτερη χρονιά ο σύλλογός μας και ευελπιστούμε να ανταμώνουμε κάθε χρόνο τέτοια εποχή εδώ στη Συκιά όλοι μαζί χορεύοντας και τραγουδώντας για να συσφίγγουμε τις σχέσεις μας και να αναδεικνύουμε τον πολιτισμό μας!


Μέσα από τα τραγούδια μας, τους χορούς μας και τις φορεσιές μας.
Καλή αντάμωση έως την επόμενη φορά φίλοι μας…στον κύκλο που προάγει τις αξίες και τον πολιτισμό μας..στον κύκλο που φέρει άρωμα Ελλάδας και παράδοσης…Στον κύκλο της χαράς και της ζωής!
Ευχαριστούμε από καρδιάς τους συλλόγους:
Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας: Την περιφερειακη ενοτητα Χαλκιδικής, Τον Δήμο Σιθωνίας, την κοινότητα Συκιάς, τον αντιδήμαρχο πολιτισμού κ. Ψιλογιάννη Αριστοτέλη, τον πρόεδρο της τουριστικής επιχείρησης Τορώνης κ. Θεοχάρη Σαρτιο, το ζαχαροπλαστείο sokoland, την ταβέρνα ΠΑΝΟΡΑΜΑ, το ξενοδοχειακό συγκρότημα Amagio, την καφετέρια Manhattan, την καφετέρια Αλέξανδρος, το τυροκομείο Λειβαδιωτης, την κα. Τραμουντανη Καλή, την εταιρεία μέλι Σιθων, και το αρτοζαχαροπλαστείo bakery Καλαφάτης.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές μας!!
Σας ευχαριστούμε θερμά όλους!!