15.4.19

Ο Σύλλογος Γυναικών Νέου Μαρμαρά στον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο ''Μέγας Αλέξανδρος'' 14-4-19 (foto)


Ο Σύλλογος Γυναικών Νέου Μαρμαρά φέτος πήρε μέρος για πρώτη φορά στον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο ''Μέγας Αλέξανδρος'' στη Θεσσαλονίκη. 

Γράφουν στο fb Ήταν ιδιαίτερη χαρά και τιμή που συμμετείχαμε και εμείς με τoν οργανισμό Nina Service Dogs @ninaservicedogs των σκύλων βοηθών συνεδριών για παιδιά με αναπηρίες.

H μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού της Βόρειας Ελλάδας χάρισε για άλλη μια χρονιά πολύ κέφι, απόλυτη ευχαρίστηση
και έντονα συναισθήματα σε 20.000 ανθρώπους, που έζησαν την εμπειρία του 14ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στις 14-4-19

Με τις δικές τους ομάδες, έτρεξαν οι συνεργαζόμενοι φορείς κοινωνικής προσφοράς, οι οποίοι έφτασαν φέτος τους 71 σε αριθμό, μέγεθος μεγαλύτερο από κάθε άλλη φορά.
Στη φετινή διοργάνωση εκπροσωπήθηκαν δρομείς από πέντε ηπείρους και 51 χώρες, προερχόμενοι ακόμα και από μακρινά μέρη όπως η Ζιμπάμπουε, η Κινεζική Ταϊπέι, οι Μπαχάμες και το Ουζμπεκιστάν.
Με σύνθημα «όλοι μπορούμε, όλοι συμμετέχουμε», η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Βόρειας Ελλάδας απευθύνεται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, αγκαλιάζοντας και τα άτομα με αναπηρίες, που κάθε χρόνο στηρίζουν έμπρακτα το θεσμό με τη συμμετοχή τους.
"Πρώτος ο Μιχάλης Παρμακης 2ωρες και 30 λεπτά και πρώτη η Σόνια Τσεκινη 2 ώρες 48:13,  στο 14ο διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος"