29.4.21

Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ι. Γιώργος: Θερμά συγχαρητήρια στους Χαλκιδικιώτες μαθητές που διακρίνονται και εξασφαλίζουν υποτροφίες στο εξωτερικό


Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ι. Γιώργος: Θερμά συγχαρητήρια στους Χαλκιδικιώτες που διακρίνονται σε πολλούς τομείς, σε διεθνείς και εθνικούς διαγωνισμούς

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση πληροφορούμαστε κατά καιρούς είτε από τα ΜΜΕ είτε με προσωπική ενημέρωση, για τις διακρίσεις Χαλκιδικιωτών, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, σε διάφορους τομείς όπως του τουρισμού, της μεταποίησης, του αθλητισμού, των επιστημών, του

πολιτισμού κλπ.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους μοχθούν για να συμβάλλουν με τον τρόπο τους στην εξέλιξη και την πρόοδο της κοινωνίας μας και κατά συνέπεια στην ανάδειξη του τόπου μας.

Είμαστε υπερήφανοι για τις επιτυχίες σας!

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης σε ετησία βάση, εκδήλωσης βράβευσης από την Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής, των διακεκριμένων Χαλκιδικιωτών αλλά και των τοπικών Επιχειρήσεων και προϊόντων, παρακαλούμε να μας ενημερώνετε εγκαίρως για τις διακρίσεις που λαμβάνετε, ούτως ώστε να επικοινωνούμε και εμείς από την πλευρά μας τις επιτυχίες σας αλλά και να σας συμπεριλαμβάνουμε στην ετήσια λίστα μας.

Για τον ανωτέρω σκοπό παρακαλούμε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, στα τηλέφωνα 2371351287 και 51245 ή στο e-mail ampasaka@halkidiki.gov.gr (κα Άννα Μπασάκα - Ειδική Σύμβουλος Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής).

 

 Συγχαρητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής για τους Χαλκιδικιώτες μαθητές, που εξασφάλισαν με υποτροφία τις σπουδές τους σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού

 

Θα ήθελα να συγχαρώ θερμά τους Χαλκιδικιώτες μαθητές Λυκείων που εξασφάλισαν με υποτροφία την είσοδό τους σε διακεκριμένα Πανεπιστήμια της Ευρώπης και της Αμερικής, για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος 2021-2022.

Γνωρίζουμε ότι η επιτυχία προϋποθέτει καλή προετοιμασία και συγκέντρωση στους στόχους μας, αλλά και στήριξη από το οικογενειακό και το σχολικό περιβάλλον.

Μέσα από την καρδιά μου συγχαίρω τις οικογένειες των μαθητών και τους καθηγητές τους, αλλά πάνω από όλα τα παιδιά, που μας συγκινούν με την ωριμότητα και την ευφυΐα τους, μας κάνουν υπερήφανους και αποδεικνύουν για ακόμη μια φορά πως η Χαλκιδική δεν ξεχωρίζει μόνο για τις φυσικές της ομορφιές, αλλά και για τους ευφυείς και αξιέπαινους ανθρώπους της, που διαπρέπουν σε όλες τις γωνιές της γης.

Εύχομαι ολόψυχα υγεία, κάθε επιτυχία και ένα λαμπρό μέλλον σε όλα τα παιδιά.