20.9.21

Tρία Σωματεία που στήριζαν την Ελληνικός Χρυσός την κατηγορούν ..για τρομοκρατία !!

 












Ανάρτηση fb

Επαγγελματικο Σωματειο Μεταλλωρυχων Υπογειων στοων Μεταλλειων Κασσανδρας.




ΣΧΕΤΙΚΗ και η ανάρτηση από τον Δημοτικό Σύμβουλο Αριστοτέλη Γιώργο Λαμπράκη


Ο χρήστης George Lamprakis αισθάνεται ενοχλημένος με το χρήστη Kostas Markogiannis στην τοποθεσία Δήμος Αριστοτέλη / Municipality of Aristotle.


Ζούμε στο Δήμο Αριστοτέλη τους τελευταίους μήνες ότι πιο εξωπραγματικό, παράλογο και ανέντιμο από την ελληνική εκπροσώπηση της διοίκησης της Ελληνικός Χρυσός και της Eldorado στην Ελλάδα.
Πρώτα οι δασεργάτες, μετά οι απολυμένοι του Ακτωρα, μετά ο Αλέκος ο Τσανανάς, που τους χαλούσε τη σούπα γιατί ήταν πολύ έντιμος και εμπόδιο για τα παιχνίδια τους. Αφού τον υποβάθμισαν τον απέλυσαν (τρίτεκνος).
Μετά ο Τηλέμαχος ο Πεύκος που πλήρωσε τις αμαρτίες αλλωνών υποβαθμισμένος και γλυτώνοντας τη τελευταία στιγμή μετά από πολλές πιέσεις (τρίτεκνος).
Μετέπειτα οι άνθρωποι που δούλευαν στη λιθογόμωση και οι μισοί πήγαν στα Ελληνικά Λατομεία με την παρότρυνση των διοικήσεων της Ελληνικός Χρυσός και συνδικαλιστών. Η συμπαιγνία Ελληνικού Χρυσού και Ελληνικών Λατομείων φαίνεται από τις απαντητικές επιστολές προς τους απολυμένους.
Πρόσφατα ο Κώστας Μαρκογιάννης, ο οποίος αφού πήρε ένα ερείπιο (το πλυντήριο της Ολυμπιάδας) διορθώνοντας τα κατασκευαστικά λάθη μαζί με τους συνεργάτες, το έκανε να δουλεύει άψογα. Εκτιμώντας τη δουλειά του τον Μάιο του 2021 αναβαθμίστηκε , και ενώ φαινόταν ότι κατέστρωνε σχέδιο για μείωση του ελλείματος Μ. Λάκκου-Στρατώνι και θα του έδιναν και το Project των σκουριών τον αποκεφάλισαν με τιμές αλλά στο παρασκήνιο τα παπαγαλάκια της εταιρείας τον λασπώνουν (τρίτεκνος).
Εδώ προκύπτουν τα ερωτήματα:
α) η Ελληνικός Χρυσός και η Eldorado θέλουν ικανά στελέχη από τον Δήμο Αριστοτέλη ναι ή όχι;
β) ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικός Χρυσός κος Δ. Δημητριάδης θα υπερασπιστεί τις επιλογές του (Ο Κος Μακρογιάννης ήταν δική του επιλογή) ή θα κάνει τον Πόντιο Πιλάτο φανταζόμενος ότι είναι Διευθύνων Σύμβουλος και ο κος Μπαλάσκας με την ομάδα του θα τον καπελώνει συνεχώς; Μήπως ο Κώστας Μαρκογιάννης ήταν πολύ αγαπητός στη κοινωνία της Χαλκιδικής και τους θεσμούς της, ιδιαίτερα του Δήμου Αριστοτέλη, και αυτό ήταν εμπόδιο και απειλή για κάποιους;
Το ποτήρι ξεχείλισε για κάποιους που κερδίζουν και δε σέβονται τη γη του Αριστοτέλη. Αγώνας και Αντίσταση στους τυχοδιώκτες και στα σχέδια τους για την υποβάθμιση του τόπου μας.