18.8.22

Περπάτημα και τρέξιμο στο μονοπάτι της αρχαίας Ακάνθου - Παραλία Ξηροποτάμου στην Ιερισσό 28 Αυγούστου (Σύλλογος Δρομέων Περιπατητών Χαλκιδικής ΥΨΙΖΩΝΟΣ)

 

Ακανθος

Ο Σύλλογος Δρομέων Περιπατητών Χαλκιδικής ΥΨΙΖΩΝΟΣ την Κυριακή 28 Αυγούστου θα βρίσκεται στην Ιερισσο Χαλκιδικής για να περπατήσει - τρέξει το μονοπάτι της αρχαίας Ακανθου που ενώνει το χωριό της Ιερισσου με την παραλία Ξηροποταμου και φυσικά να απολαύσει και την θάλασσα !!!!

Οι διαδρομές είναι 2 , η μια είναι 5.5 χιλ από Ιερισσο - Ξηροποταμο που μπορεί να την περπατήσει - τρέξει ο καθένας και η δεύτερη διαδρομή είναι επιστροφή ξανά στην Ιερισσο 11 χιλ με 350 υψομετρική .
Η θέα της διαδρομής είναι μοναδική , υπάρχουν αρχαία στην διαδρομή και ο θρόνος του Ξερξη με την απίστευτη θέα , υπάρχει βρύση με πόσιμο νερό στο 1ο χιλ !
Ξεκινάμε όλοι από Ιερισσο και φτάνουμε Ξηροποταμο , οι πιο θαρραλέοι γυρίζουν πίσω στην Ιερισσο και οι υπόλοιποι αράζουν στην παραλία στις ξαπλώστρες και μόλις γυρίσουν και οι θαρραλέοι από την Ιερισσο ξεκινάει το πάρτυ !!!!
Ξηροποταμου

Στην θάλασσα του Ξηροποταμου υπάρχει και το ρήγμα της Ιερισσού γι αυτό πάρτε μάσκα να το δείτε όταν βουτήξετε !!
Αρχηγός της προπόνησης η Κατερινα Σειτανιδου !!
Φυσικά η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Πάρτε αντηλιακό , καπέλο , νερό , καλή διάθεση και πάμε !!!
Πληροφορίες 6944545538 Βασίλης