27.8.22

Πολύγυρος - Μια βραδιά κάτω από τα άστρα - ΑΟΠ & NIKH ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ( φωτο 26-8-22)

 


Με απόλυτη επιτυχία, πολυ κόσμο, κέφι, χορό και πολλά χαμόγελα έκλεισαν οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις των Συλλόγων της πόλης ( ΑΟΠ & ΝΙΚΗ ) , χθες το βράδυ με την όμορφη εκδήλωση στο προαύλιο του Κλειστού Γυμναστηρίου!

Ευχαριστούμε όλους εσάς που επιλέξατε να στηρίξετε τις ομάδες και τον Πολύγυρό μας για ακόμα μια φορά!
Ευχαριστούμε απο καρδιάς όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί και η χθεσινή βραδιά!

Ειδική αναφορά στους τρεις ψήστες μας, Δαγγίλα Γιώργο, Αυγερινό Μιχάλη και Βασιλάκη Θανάση! Μας δίνουν κάθε φορά την θετική τους ενέργεια, τον χρόνο τους, το άψογο ψήσιμό τους και την έμπρακτη στήριξή τους στον τόπο και στις ομάδες μας και δεν μπορούμε να κρύψουμε την αγάπη μας προς αυτούς!
Ευχαριστούμε τον Αντιδήμαρχο κ.Ζαγγίλα, που προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια, όποτε του ζητηθεί και που βρίσκεται κάθε φορά δίπλα στα παιδιά του τόπου μας και στηρίζει έμπρακτα με την παρουσία του κάθε μας εκδήλωση!
Ευχαριστούμε τους ηλεκτρολόγους του Δήμου Πολυγύρου για τις ώρες και το ενδιαφέρον τους να λειτουργήσει άψογα η εκδήλωση, τον Παραδοσιακό Φούρνο του Θάνου και τους Δημήτρη και Γιώργο για την στήριξή τους και το Κρεοπωλείο Ζαγορίτη για την εξυπηρέτηση σε ότι χρειαστήκαμε.



Τέλος, η αγάπη όλων μας στα παιδιά μας, των τμημάτων υποδομής και της ανδρικής πλέον, που είναι εκεί μαζί μας και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι όλων των εκδηλώσεων και μας δίνουν δύναμη να «βγουν» αυτές οι βραδιές πιο εύκολα και με περισσότερα χαμόγελα!
\

Νίκη Πολυγύρου