5.1.23

ΚΩΣΤΑΣ ΦΩΤΙΟΥ -ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

 


«Πλώρη» για τον δήμο Κασσάνδρας Χαλκιδικής έχει βάλει ο γαλάζιος Κώστας Φωτίου μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ

Ο επιχειρηματίας και μέχρι πρότινος αναπληρωτής γραμματέας Οργανωτικού τη ΝΔ θα είναι υποψήφιος για τον δήμο που περιλαμβάνει το πρώτο πόδι στη Χαλκιδική, έχοντας ήδη λάβει το πράσινο φως τόσο από την Πειραιώς όσο και από τους στενούς συνεργάτες του ίδιου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

Κωνσταντίνος
Φωτίου

Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Οργανώσεων Βορείου Ελλάδος

Γεννήθηκα το 1970 και μεγάλωσα στην Θεσσαλονίκη . Στα πρώτα εφηβικά μου βήματα με κέρδισε ο αθλητισμός έχοντας  και αρκετές επιτυχίες στο άθλημα του στίβου. Τελειώνοντας το 13ο Λύκειο Θες/νίκης σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων  σε Ελλάδα και Λονδίνο με εξειδίκευση Marketing και εισαγωγή στην Δημόσια Διοίκηση.  Από νεαρή ηλικία δραστηριοποιούμε επαγγελματικά σε εμπορικές πολυεθνικές εταιρίες  για 18 χρόνια, κάνοντας  αρχή  από key account manager μέχρι  γενικός διευθυντής. Το 1994 ξεκίνησα από την Pepsico-Ivi και στην συνέχεια στην DIAGEO για 8 χρόνια. Το 2002 ανέλαβα διευθυντής πωλήσεων στην Allied Domecq για 6 χρόνια καθώς και σχεδίασα και ανέπτυξα την μονάδα οινοποιίας της ψυχιατρικής κλινικής του ΑΧΕΠΑ με μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Στην συνέχεια σαν Γενικός Διευθυντής σε αρκετές εμπορικές εταιρίες συμπλήρωσα τις εμπειρίες μου με  ένα πετυχημένο πέρασμα από την κατηγορία του καφέ και του κρασιού. Παράλληλα από το 2009 διατηρούσα εμπορική επιχείρηση εμπορίας καφέ, ενώ δραστηριοποιούμε 24 χρόνια στον χώρο της Προσχολικής Αγωγής.


Ενεργό μέλος της Νέας Δημοκρατίας από το 1991. Αρχικά συμμετέχοντας στην ΟΝΝΕΔ, στη συνέχεια στη ΝΔ, με κορύφωση την ανάδειξη μου στο Μητρώου Στελεχών και την συμμέτοχη μου στις εθνικές εκλογές του 2019 ως υποψήφιος Βουλευτής στην Β΄ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

https://nd.gr/fotioy-konstantinos