11.6.23

Δήμος Πολυγύρου : Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής 12-06-2023



Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής θα διεξαχθεί στις 12 Ιουνίου 2023 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 στο Δημαρχείο Πολυγύρου, με τα παρακάτω θέματα:

1. Έγκριση όρων δημοπράτησης για την υπηρεσία «Λειτουργία και συντήρηση της εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων (Ε.Ε.Λ.) Πολυγύρου – Καλυβών»
2. Έγκριση όρων δημοπράτησης για το έργο με τίτλο «Βελτίωση πρόσβασης αγροτικών περιοχών Δημοτικής Ενότητας Ορμύλιας Δήμου Πολυγύρου»
3. Έγκριση όρων για τη διενέργεια ηλεκτρονικού Ανοιχτού Διεθνή Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για την Προμήθεια λιπαντικών για τις ανάγκες του Δήμου Πολυγύρου και του ΝΠΙΔ “ΚΕΔΗΠΟ” για τριάντα (30) μήνες
4. Έγκριση όρων για τη διενέργεια ηλεκτρονικού Ανοιχτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για την ασφάλιση αστικής ευθύνης των οχημάτων του Δήμου Πολυγύρου σε πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης για δώδεκα (12) μήνες
5. Έγκριση όρων διακήρυξης ηλεκτρονικού ανοικτού διεθνή διαγωνισμού για την «Προμήθεια, Εγκατάσταση και Θέση σε Λειτουργία Έξυπνου Συστήματος Τηλεδιαχείρισης Υδρομετρητών με Χρήση Σταθερού Ασύρματου Δικτύου Δήμου Πολυγύρου»
6. Αποδοχή προκαταβολής από ΚΑΠ

https://polygyros.gr