23.6.23

Τουριστικές Επιχειρήσεις Τορώνης Α.Ε. Ανοίγει το Camping Platanitsi στη Σιθωνία

 

Τουριστικές Επιχειρήσεις Τορώνης Α.Ε
Ανοίγουμε την πύλη και σας περιμένουμε.

Και ο πρώτος πελάτης μας μόλις πέρασε!!!
"Restart" για το Δημοτικό Camping Platanitsi!!!
Παρόλη την ευχάριστη μεν, απρόβλεπτη δε εξέλιξη, όπου όλα ανακοινώθηκαν τελευταία στιγμή, η επαναλειτουργία του camping μας βρήκε καθόλα έτοιμους.
Κατά το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκαν εργασίες στο πλαίσιο των οποίων συντηρήσαμε τις τουαλέτες, τοποθετήθηκαν καινούργιες πόρτες στις τουαλέτες, βάφτηκαν εσωτερικά και εξωτερικά, ενώ καθαρίστηκαν και απολυμάνθηκαν με ιδιαίτερη επιμέλεια. Επίσης αλλάχτηκε το ηλεκτρολογικό δίκτυο όπου ήταν αναγκαίο . Περιμετρικά έγινε η κατασκευή και συντήρηση του φράχτη.
Με βοήθεια της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής έγινε ο καθαρισμός του ρέματος όπου στο παρελθόν δεν έγινε ποτέ και υπήρχε μεγάλος κίνδυνος για τους κατασκηνωτές.
Επίσης, έγινε γενικότερος καλλωπισμός και των εξωτερικών χώρων με βάψιμο, το κλάδεμα των δέντρων και απομάκρυνση των κλαδιών, φύτευση φυτών και κουρέματος του γκαζόν.
Τοποθετήθηκαν φιδοαπωθητικά και δολωματικοί σταθμοί για τρωκτικά, έγινε ψεκασμός για ψύλλους και κουνούπια.
Αξίζει να σημειώθεί ότι το camping βραβεύτηκε για συνεχόμενη χρονιά με "Γαλάζια Σημαία", πιστοποιώντας την καθαρότητα των νερών και των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Οφείλουμε να αναφέρουμε ότι έχει εγκριθεί το πρόγραμμα προσλήψεων 2023 και είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα για το άνοιγμα του.
Καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια και τα καταφέραμε!
Ευχόμαστε σ όλους να έχουμε καλή τουριστική χρονιά!
Ο πρόεδρος
Αντώνης Φάλκος