7.6.23

Σύγκρουση αυτοκινήτων στο κέντρο της διασταύρωσης των Φαναριών της Νικήτης και επικίνδυνη πτώση κολώνας ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς (foto)

Επικίνδυνη πτώση τσιμεντένιας κολώνας οδικού φωτισμού μετά από σύγκρουση αυτοκινήτων στο κέντρο της διασταύρωσης των φαναριών της Νικήτης- Δεν υπήρξε τραυματισμός.

 

Το μεσημέρι της Τετάρτης 7 Ιουνίου (περίπου 1μ.μ.) Ι.Χ. επιβατικό  αυτοκίνητο με κατεύθυνση ανατολικά του ποδιού Σιθωνίας 'εμβόλισε' ακριβώς στο κέντρο των φαναριών της Νικήτης, αγροτικό φορτηγάκι  αυτοκίνητο με αποτέλεσμα το αγροτικό να εκτραπεί της πορείας και να χτυπήσει με την δεξιά πλευρά (πόρτα ) την τσιμεντένια κολώνα του οδικού φωτισμού η οποία έσπασε και έπεσε στον κεντρικό δρόμου Σιθωνίας, ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς σε διερχομένους και τους δύο επιβαίνοντες του αγροτικού (είχαν Άγιο).

 


Θαμώνες   από τα 2 γειτονικά καταστήματα έσπευσαν άμεσα να απομακρύνουν την κολώνα για αποφυγή τροχαίου στην γνωστή διασταύρωση των φαναριών της Νικήτης.



Στο τόπο έφθασε πολυμελές κλιμάκιο και ανακριτικό  της τροχαίας για τη διευθέτηση της κυκλοφορίας , την ρίψη άμμου για τα λάδια ,   και ενημέρωσε να έρθει συνεργείο να επιληφθεί για τη αποκατάσταση της κολώνας φωτισμού .

Πράγματι το ιδιωτικό συνεργείο ήρθε μετακίνησε την κολώνα πάνω στην νησίδα ,τοποθέτησε και προειδοποιητικές ταινίες



Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί .

Ευχόμαστε να αντικατασταθεί σύντομα η κολώνα με νέου τύπου ... και να μην ακολουθήσει την πορεία του μποτιλιαρίσματος  των φαναριών ..