23.6.23

Χαλκιδική: Θρίλερ με την εξαφάνιση 41χρονου - 9 μήνες μετά από τροχαίο ατύχημα βρέθηκαν τα παπούτσια του

 


Σε πραγματικό θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης του Μπάμπη Μουραλασβίλι, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν πριν από εννέα μήνες μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητό του στην Χαλκιδική και μέχρι σήμερα αγνοείται.


Ο 41χρονος εξαφανίστηκε βραδινές ώρες στις 2 Οκτωβρίου του 2022, όταν το όχημα που οδηγούσε βρέθηκε να έχει ανατραπεί, στην είσοδο του χωριού Πολύχρονο Κασσάνδρας, ωστόσο ο ίδιος δεν εντοπίστηκε πουθενά. Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που σταμάτησαν όταν αντιλήφθηκαν το ατύχημα για να βοηθήσουν, στο σημείο υπήρχε ένας άντρας, εμφανώς ζαλισμένος και πιθανότατα ήταν ο 41χρονος, που τους είπε ότι είναι καλά στην υγεία του και να πάνε προς το όχημα γιατί υπήρχαν επιβάτες που χρειάζονται βοήθεια.
Όταν εθελοντής πλησίασε το μαύρο αυτοκίνητο που βρίσκονταν στη μέση του δρόμου, δεν είδε κανέναν στο εσωτερικό του και όταν γύρισε ο άντρας είχε εξαφανιστεί. Εντός του αυτοκινήτου βρέθηκαν τα προσωπικά αντικείμενα του άντρα με καταγωγή από τη Γεωργία, όπως το κινητό του τηλέφωνο, έγραφα, αλλά και η ταυτότητά του.
...Η μητέρα  και ο γιος  βρίσκονται στην Ελλάδα και πριν από λίγες ημέρες πήγαν στο σημείο του τροχαίου και βρήκαν ένα παπούτσι. Την επόμενη ημέρα έψαξαν στο αυτοκίνητο και εντόπισαν το δεύτερο παπούτσι. 


περισσότερα https://www.protothema.gr