23.8.23

Πολύγυρος Δημοτικές Εκλογές - Ανακοίνωση συνεργασίας των παρατάξεων "Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ" με την Κοινωνική Συμπαράταξη ¨ΜΑΖΙ "

 


Σήμερα καταθέτουμε την συνεργασία των παρατάξεων μας στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Έπειτα από μια προγραμματική συζήτηση αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να πάμε «ΜΑΖΙ» τον «ΤΟΠΟ ΜΑΣ ένα βήμα ΜΠΡΟΣΤΑ», προτάσσοντας το «εμείς» έναντι του «εγώ», δημιουργώντας μέσα από αυτή την σύνθεση μια νέα συλλογικότητα.
Πρόκειται για μία συνεργασία με αμιγώς αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά, με διακριτές, αδιαπραγμάτευτες προγραμματικές δεσμεύσεις, που στοχεύει στην αλλαγή της ολισθηρής πορείας του Δήμου και στην ουσιαστική ανάπτυξη. Οι παρατάξεις μας από την πρώτη στιγμή τάχθηκαν υπέρ της συνεργασίας και της ενότητας, χωρίς σύνορα και διαχωριστικές γραμμές. Αναγνωρίζουμε από κοινού ότι είναι απαιτούμενος ο συνεχής διάλογος με τους πολίτες, η πρόσβαση σε θεσμούς και υπηρεσίες, η ίση μεταχείριση και η μελλοντική ανάπτυξη. Οφείλουμε να παλέψουμε για την ανατροπή της υπάρχουσας κατάστασης, οφείλουμε να βάλουμε τη συζήτηση για τον τόπο μας σε προτεραιότητα, οφείλουμε να αφήσουμε πέρα τα μικροπολιτικά παιχνίδια εξουσίας. Οραματιζόμαστε μία νέα δημοτική αρχή που θα διέπεται από τις αρχές της συμμετοχικής διοίκησης, με βασικό στόχο και προσανατολισμό τη χρηστή διαχείριση και τη διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα, ώστε να κάνουμε το Δήμο μας υπόδειγμα συνέπειας. Έναν Δήμο που προσφέρει στους ανθρώπους του!
Καταθέτουμε σήμερα αυτή τη συνεργασία, με άξονα την απαραίτητη, αδιαπραγμάτευτη, ακατανίκητη, αδιάψευστη, αγνή και παντοτινή αγάπη για τον τόπο μας και το μέλλον του.
«ΜΑΖΙ» λοιπόν για τον «ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ», και το εννοούμε.