25.1.24

Αναστασία Χαλκιά Δήμαρχος Κασσάνδρας - Η παρούσα διοίκηση του δήμου δεν θα δεχθεί υβριστικά και σεξιστικά σχόλια που προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια

 


Με λύπη μου πληροφορούμαι και διαβάζω το τελευταίο διάστημα σειρά υβριστικών και σεξιστικών σχολίων που αναρτώνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε βάρος συναδέλφων δημοτικών συμβούλων, εμού της ιδίας ως δημάρχου και ιδιαίτερα εναντίον της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Κασσάνδρας,που αποτελεί θεσμικό όργανο ολόκληρου του δημοτικού συμβουλίου!

Από την πρώτη στιγμή της θητείας μου γνώριζα ότι το να σε εκλέγει ο λαός σημαίνει ότι πρέπει να δέχεσαι την όποια κριτική στο έργο σου.
Η κατάσταση όμως που τείνουν να διαμορφώσουν ορισμένοι φανατισμένοι υποστηρικτές της μείζονος αντιπολίτευσης ξεφεύγει από τα όρια της κριτικής και περνά σε ύβρεις και προσβλητικά κείμενα, γραμμένα με μένος και άνευ ορίων επιθετικότητα.
Θα ήθελα να ενημερώσω άπαντες τους δημότες Κασσάνδρας και όχι μόνο, ότι η παρούσα διοίκηση του δήμου Κασσάνδρας δεν θα δεχθεί υβριστικά και σεξιστικά σχόλια που προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, από κανέναν και για κανέναν λόγο.
Και μάλιστα, δεν θα διστάσω να απευθυνθώ στη δικαιοσύνη ώστε να μπει φρένο σε αυτές τις συμπεριφορές.
Aναστασία Χαλκιά
Δήμαρχος Κασσάνδρας