28.1.24

Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χαλκιδικής - Εκδήλωση στο Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, για την προετοιμασία των αθλητών στουςαγώνες μαραθωνίων δρόμων.

 


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Χαλκιδικής στη αίθουσα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, που στόχο είχε την προετοιμασία των αθλητών για αγώνες μαραθωνίων δρόμων.

Η εκδήλωση απευθύνονταν τόσο σε αρχάριους, όσο και σε έμπειρους δρομείς, αλλά και απλό κόσμο που στόχο είχε να ξεκινήσει την άθληση με σωστά βήματα.
Ομιλητές ήταν ο καταξιωμένος προπονητής στίβου Στόικος Αντωνης, ο οποίος ανέλυσε τις βασικές αρχές και πλάνα προπόνησης για μαραθώνιο, αλλά και ο διακεκριμένος Αθλίατρος ΤΕΦΑΑ καθηγητής ΑΠΘ Κουτλιάνος Νικόλαος, ο οποίος ανέλυσε όλες τις παραμέτρους και τους ιατρικούς ελέγχους που πρέπει να γίνουν, για μια υγειή προετοιμασία και συμμετοχή σε μαραθώνιο.
Προηγήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου και ο χαιρετισμός του προέδρου του ΣΔΥΧ Antonis Papadimitriou.
Την εκδήλωση παρακολούθησε με έντονο ενδιαφέρον αρκετός κόσμος κάθε ηλικίας καθώς και αρκετοί εκπρόσωποι των αρχών του τόπου μας.
Στο τέλος έγινε συζήτηση επί των θεμάτων και ερωτήσεις στους ομιλητές.
Ευχαριστούμε από καρδιάς τους προσκεκλημένους ομιλητές Antonis Stoikos , Nikolaos Koutlianos, τους παρευρισκόμενους φορείς του τόπου μας George Emmanouil Δήμαρχος Πολυγύρου , τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού,αθλητισμού και τουρισμού Γιάννης Λελεγιάννης, την βουλευτή Χαλκιδικής κ. Kiriaki Malama.
Ευχαριστούμε τους βουλευτές Χαλκιδικής κ. Ιωάννης Γιώργος, κ. Απόστολος Πάνας, την αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής κ. Ζωγράφου Αικατερίνη, τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιάννης Κουφίδης, που έστειλαν τις ευχές τους μέσω εκπροσώπων για Καλή Χρονιά στον σύλλογο.
Ευχαριστούμε για την παραχώρηση του Συνεδριακού κέντρου του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, όπου και πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση.
Ευχαριστούμε τους κ. Αντώνη και Georgios Vasilakis για την ευγενική χορηγία των δώρων για τους τυχερούς της πίτας και των ομιλητών (4 κασετίνες χειροποίητων σαπουνιών), καθώς και τις φίλες/ους του συλλόγου για τα ωραία εδέσματα και την εξυπηρέτηση στον μπουφέ.
Τέλος ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο που παραβρέθηκε στην εκδήλωση.
Οι τυχεροί της φετινής χρονιάς στην κοπή της πίτας ήταν από τα μέλη του ΣΔΥΧ η Anna Pegia και από το ΔΣ ο Nikos Kentis.
Ο ΣΔΥΧ θα είναι πάντα κοντά στους φίλους της άσκησης και άθλησης σε όλα τα επίπεδα.