9.7.24

ΕΛ-ΑΣ :Συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Πολυγύρου άτομο για απόπειρα ληστείας -Οι ένοικοι κοιμόντουσαν- Τραυμάτισε με κατσαβίδι αλλοδαπό

 


Συνελήφθη χθες (8 Ιουλίου 2024) σε περιοχή της  Χαλκιδικής (Σιθωνίας) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου ένας άνδρας για τα αδικήματα της απόπειρας ληστείας και της κλοπής. Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες, διέρρηξε κατάλυμα σε παραλιακή περιοχή της Χαλκιδικής, τη στιγμή που οι ένοικοι κοιμόντουσαν, ωστόσο έγινε αντιληπτός και με τη χρήση κατσαβιδιού τραυμάτισε αλλοδαπό άνδρα που προσέτρεξε στο σημείο.

Ο άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ένα μαχαίρι, ένα κατσαβίδι, 2 φακοί, πυξίδα, γάντια, διάφορα ρούχα κ.α, καθώς και μικρό χρηματικό ποσό. Από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών εξακριβώθηκε ότι το τελευταίο διήμερο διέπραξε τέσσερις κλοπές και δύο απόπειρες κλοπής, σε καταστήματα και τουριστικά καταλύματα σε παραλιακές περιοχές της Χαλκιδικής. Συνολικά αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, διάφορα προϊόντα και αντικείμενα. Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε στη κατοχή του και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχο τους.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

https://www.astynomia.gr/