15.7.24

H Αντιπολίτευση Δήμου Σιθωνίας απαντά στη σημερινή διοίκηση του Δήμου και το χρέος στο Πόρτο Καρράς .


 Κάθε φορά που εντοπίζουμε και γράφουμε κάτι για τη κακή λειτουργία της σημερινής διοίκησης υπαρχει και μια άμεση απάντηση επιθετική από μέρους σας. Επιθετική άμυνα λέγεται.

Το θέμα είναι πως η δική μας διάθεση όπως έως τώρα έχουμε δείξει σκοπό δεν έχει αυτό . Αν θέλαμε να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία πιστέψτε μας υπάρχουν πολλά και σοβαρότατα θέματα που θα μπορούσαμε να θίξουμε και να καυτηριάζουμε

καθημερινά μέσω των social media. Δεν θα μπούμε σ αυτό το τρυπάκι. Αφήνουμε αυτό το παιχνίδι των social σε σας που αναγνωρίζουμε πως το γνωρίζετε και το παίζετε πολύ καλά παρασύροντας πολλές φορές τη κοινή γνώμη , ένα παιχνίδι προβολής, εντυπωσιασμού και πολλές φορές με υβριστικό περιεχόμενο.

Η σημερινή αντιπολίτευση αποτελείται από 10 άτομα εκ των οποίων τα 5 είναι νέα πρόσωπα στην αυτοδιοίκηση και τα άλλα 5 με μια σεβαστή εμπειρία άκρως πολύτιμη …δεν μας αγγίζουν λοιπόν τα σχόλια σας για το τι συνέβη πριν 15+ χρόνια για το βαθύ βαθύ παρελθόν.
Για το βαθύ βαθύ παρελθόν εξάλλου έχετε δίπλα σας την πιο παλιά ‘καραβάνα’ που γνωρίζει και έχει ευθύνες σε πολλά θέματα μια και έκλεισε 35 χρόνια αυτοδιοικητικός καρεκλοκένταυρος και σύμβουλος σας προεκλογικά αλλά και στη συνέχεια.
Ο λόγος που γράφουμε σήμερα αυτό το κείμενο είναι γιατί όπως έχουμε πει είμαστε μια ήρεμη και συνεργάσιμη αντιπολίτευση για το καλό του τόπου και αυτό φαίνεται στα πρακτικά των δημοτικών συνεδριάσεων παρόλα αυτά υπάρχει μια διαφορετική αντιμετώπιση από μέρους σας κυρίως στα κοινωνικά μέσα γιατί βλέπετε ο κόσμος εκεί ‘τσιμπάει’.
Θα φέρω ως παράδειγμα απλό πως τις φορές δυστυχώς από τους πρώτους κιόλας μήνες που δεν πληρούσατε απαρτία η αντιπολίτευση κάθισε στα έδρανα της για να γίνει δημοτικο συμβούλιο και να περάσετε τα θέματα σας. Ένα απλό παράδειγμα καλής θέλησης είναι αυτό .
Σε καμία περίπτωση όμως κύριοι η αντιπολίτευση δε θα μείνει φιμωμένη άπραγη και άβουλη όπως ίσως θα σας βόλευε.
Αποτελείται από 10 άτομα από 10 ολοκληρωμένες προσωπικότητες και θα συνεχίσουμε το έργο μας αυτό για το οποίο ο κόσμος μας ψήφισε και μας στηρίζει.
Και τώρα στο δια ταύτα :
Πόρτο Καρράς μια και σας αρέσουν είπαμε τα παιχνίδια.
Ερωτήσεις ;;;
Ποιος από μας φταίει για την υπόθεση Πορτο Καρρας ;;;
Πόσο είναι το χρέος του δήμου απέναντι στο Πόρτο Καρρας με τελεσίδικες ΜΟΝΟ αποφάσεις ;;;
Πόσα χρωστάει το Πόρτο Καρρας στο Δήμο Σιθωνιας με αποτέλεσμα να δεσμεύσουμε το αφμ της εταιρείας ;;;
Πόσους δρόμους και κοινόχρηστο χώρο του Δήμου Σιθωνιας χρησιμοποιεί αυτή τη στιγμή το συγκρότημα και τι γίνεται με αυτά ;;;
Το χρέος ήταν στα 4.500.000 βαριά …. Ξαφνικα πηγε 7.500.000 και τώρα μιλάτε για 12.000.000 ;;;; Μα πως αυγατίζει έτσι αυτό το χρέος μέσα σε μήνες ;;; Μήπως συμβαίνει κάτι άλλο ;;; Μήπως αυτός είναι ο λόγος πάνω στον οποίο θέλετε να πατήσετε για να ζητήσετε δάνειο και να καλύψετε διάφορες ανάγκες και έτσι να υποθηκευτεί ο Δήμος για πολλά πολλά χρόνια ;;;
Υπάρχουν πολλοί καλοί δικηγόροι που μπορούν να κυνηγήσουν την υπόθεση και να λήξουν όλα με τον καλύτερο δυνατο τρόπο. Όπως υπάρχουν και πολιτικά μέσα που σ αυτές τις περιπτώσεις πρέπει και οφείλουν να επεμβαίνουν όταν πρόκειται για το μέλλον ενός δήμου με ότι αυτό συνεπάγεται και το καλό των δημοτών.
Δάνεια παίρνουν οι δήμοι για έργα όχι για αποπληρωμή χρεών .
Αυτά έτσι για να μην εκσφενδονίζετε πρόσωπα γεγονότα και νούμερα στο βωμό των κοινωνικών δικτύων και του εντυπωσιασμού.
Από δω και στο εξής θα απαντώνται όλα τίποτα δε θα μένει να αιωρείται.
Αντιπολίτευση Δήμου Σιθωνιας



Ο Δήμαρχος στο fb για το Πόρτο Καρράς και τις ευθύνες τις σημερινής αντιπολίτευσης.



...................................................
Όσο για το τι αφήσατε έτοιμο ,σε λίγες μέρες που θα σκάσει στη κοινωνία μας το χρέος προς το Πόρτο Καρράς 12.800.000€ που μας αφήσατε να διαχειριστούμε και αυτό , να δω τι θα πείτε στον κόσμο.
Σιγά σιγά η ανάπτυξη θα περάσει.
Για τον κόσμο ευχάριστα σαν μια κακή ανάμνηση για το κακό που προκαλέσατε σε όλα τα χωριά και για εσάς με ασπιρίνη και επιτέλους πραγματική δουλειά!
Ίχνος ντροπής;