3.6.18

1ο Πανχαλκιδικιώτικο τουρνουά ποδοσφαίρου υποδομών Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 στα γήπεδα της Ολύνθου "Νάκης Αυγέρης " και στο ενωσιακό γήπεδο Καλυβών "Ανδρέας Καλατζής "


Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το 1ο Πανχαλκιδικιώτικο τουρνουά ποδοσφαίρου υποδομών που έγινε σήμερα Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 στα γήπεδα της Ολύνθου "Νάκης Αυγέρης " και στο ενωσιακό γήπεδο Καλυβών "Ανδρέας Καλατζής " με την χορηγεία του Ισαάκ Εδιάρογλου ως Μέγα Χορηγού :E-mail: isaedi@otenet.gr
Web: www.e-epsilon1.com

Τα γήπεδα γέμισαν τελικά από 33 -αντί για 38 που είχαν δηλώσει συμμετοχή- ομάδες: 3 Νέων,5 Παίδων,11 Προπαίδων και 14 Τζούνιορ!! Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες τις ομάδες που μας τίμησαν με την παρουσία τους , τους γονείς των παιδιών, τους προπονητές, τους ανθρώπους των διοικήσεων των ομάδων . Επίσης ευχαριστούμε την διοίκηση της ομάδας της Ολύνθου για την παραχώρηση του γηπέδου .
 Να ευχαριστήσουμε όλους ,όσοι εθελοντικά βοήθησαν προκειμένου να ολοκληρωθεί με επιτυχία αυτό το τουρνουά,
συγκεκριμένα, ευχαριστούμε τους: Εδιάρογλου Ισαάκ, Εδιάρογλου Κων. , Τζημητρέα Κων , Εδιάρογλου Κυριάκο ( γιος του Εδιάρογλου Κ.) Διαμαντούδη Αθ. για την διάθεση οπτικοακουστικού υλικού ,Ευτάτογλου Γ. πάλι για την διάθεση οπτικοακουστικού υλικού , Καραπαύλο Παναγιώτη για την βοήθεια του ως παρόχου Α βοηθειών, Κίτσιο Κων. γιατρός τουρνουά, Αθανασιάδη Γιωρ., Ράπτη Βασιλείου (πρόεδρος Σ.Δ.Χαλκιδικής ) , Πλουμής Κων , Παπαοικονόμου Νικ . Να ευχαριστήσουμε τους Κ. Πάσχο Παναγιώτη , δημοσιογράφο halkidiki voice και την Κυρία Αρχοντοπούλου Μαρία για την κάλυψη του τουρνουά με φωτο αλλά και συνεντεύξεις. Να ευχαριστήσουμε επίσης τον νεαρό ανερχόμενο διαιτητή Παπαοικονόμου Βασίλη και γιο του Κ. Παπαοικονόμου Ν. αλλά και όλων των διαιτητών: Παυλούδη Δημ , Παπαδόπουλο Μίλτο, Τσόμτσο Μεν, Λεονταρίδη Γιαν , Μιχαλούδη Παν , Κόκκινο Γεώρ , Κούρα Γιαν , και Αναστασιάδη Αστέριο ! Στο τουρνουά παρευρέθηκαν όλα σχεδόν τα μέλη της διοίκησης της ΕΠΣΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Ο πρόεδρος Κ. Σαρηγιαννίδης Στ, ο αντιπρόεδρος Κ. Ευσταθίου Θεόδ , ο ταμίας Κ. Τσιόπουλος Νικ , ο εντεταλμένος σύμβουλος του προέδρου Κ Παπαοικονόμου Νικ, Κίτσιος Κων πρόεδρος επιτροπής διαιτησίας, αλλά και όλα τα μέλη της επιτροπής υποδομών της ΕΠΣΧαλκιδικής Κύριους : Εδιάρογλου Κωνσταντίνο πρόεδρος, Εδιάρογλου Ισαάκ μέλος, Διαμαντούδης Αθ μέλος, Τζημητρέας Κ. μέλος!Δίνουμε υπόσχεση αυτό το τουρνουά να είναι η αρχή σειράς τουρνουά που θα γίνονται κάθε χρόνο στο τέλος των πρωταθλημάτων !! ΚΑΛΌ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ ΣΕ ΌΛΟΥΣ!



Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής