18.6.18

Οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ της Μακεδονίας και η Χαλκιδικιώτισσα πανηγυρίζουν για το ξεπούλημα της Μακεδονίας τρώγοντας και χαμογελώντας αυτάρεσκα στις Πρέσπες (φωτο)

Σέλτσας-Ιγγλέζη

Ο βουλευτής Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνος Σέλτσας,εδώ προκαλεί, είναι τα πρώτα παρατράγουδα λίγες ώρες μετά την υπογραφή για το «Βόρεια Μακεδονία».Η φωτο με την Βουλευτίνα Χαλκιδικής κ.Ιγγλέζη  (που θα έβαζε λουκέτο στα Μεταλλεία κάποτε και τώρα δίνει εκτός του ονόματος  'γη και υδωρ' στους Σκοπιανούς  ) φωτογραφίζεται γελώντας αυτάρεσκα στην ‹Μακεδονική Σαλάτα› ετσι την αποκάλεσε την σύναξη ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ Βουλευτής Μηταφίδης τρώνοντας  στις Πρέσπες εδώ  με Βουλευτές του Σύριζα και με τους «Μακεδόνες » του Τσίπρα, Βουλευτές των Σκοπίων που πανηγύριζαν
Η αυτοαποκαλούμενη «Μακεδονική» έκδοση της γερμανικής υπηρεσίας Deutsche Welle, φιλοξενεί δηλώσεις του κ. Σέλτσα, υποστηρίζοντας πως είναι ο μοναδικός βουλευτής στο ελληνικό κοινοβούλιο που δηλώνει... «εθνικός
Μακεδόνας»!Οι δηλώσεις του βουλευτή Φλώρινας έγιναν στην αποκαλούμενη «Μακεδονική» γλώσσα και μεταξύ άλλων δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενος για τη συμφωνία επίλυσης του ονοματολογικού.


Φωτο Μηταφίδης Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ τρώγοντας και γελώντας αυτάρεσκα ΄μακεδονική σαλάτα'
με την Βουλευτίνα Χαλκιδικής



Χωρίς γελάκια με 'βλέμμα θανάτου΄η " Βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α." Πρέσπες 17/6/2018 

NEO

Επιβεβαιώνει ότι προσέφυγε κατά της Ελλάδας ο Σέλτσας

Ο Κωνσταντίνος Σέλτσας, επιβεβαίωσε στο ThePresident, ότι το 1990 είχε όντως προσφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη μαζί με άλλα πρόσωπα τα οποία είχαν συγκροτήσει τον σύλλογο «Στέγη Μακεδονικού Πολιτισμού».
Ο κ. Σέλτσας υποστηρίζει ότι με την προσφυγή του δεν διεκδικούσε την αναγνώριση «Μακεδονικής» μειονότητας αλλά την αναγνώριση «Μακεδονικής» γλώσσας και πολιτισμού!
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που δηλώνει «άκρα διεθνιστής και πατριώτης» ισχυρίζεται ότι αποχώρησε από τον σύλλογο και διέκοψε τις πολιτικές του σχέσεις με τα υπόλοιπα μέλη και πως δεν μπορεί να θυμηθεί εάν αυτό συνέβη πριν ή μετά τις αποφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων.

Ωστόσο οι ημερομηνίες μάλλον δεν βγαίνουν, καθώς οι προσφυγές της «Στέγης Μακεδονικού Πολιτισμού», μπορεί να άρχισαν το 1990, αλλά συνεχίστηκαν και το 1994 και το 1997 κατά της Ελλάδος στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων.
Η αποκλειστική δήλωση του κ. Σέλτσα στο ThePresident είναι η εξής:
«Εγώ διαχώρισα την θέση μου από τον σύλλογο και την μετεξέλιξη του από το ’90, διαισθανόμενος τις αλλαγές που θα εμφανίζονταν στην περιοχή μας με την διάλυση της