6.6.18

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας 2018 του Δήμου Ν. Προποντίδας (foto)

Για άλλη μια χρονιά άνοιξε τις πύλες του το Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας 2018 του Δήμου Ν.Προποντίδας προσφέροντας σε όσους παραβρέθηκαν στο Αμφιθέατρο των Ν. Μουδανιών μοναδικές στιγμές  χαράς, αισιοδοξίας και συγκίνησης.
Στο Φεστιβάλ θα παρουσιάζονται κάθε βράδυ στις 8 στο ευρύ κοινό, οι ετήσιες πολιτιστικές δραστηριότητες των μαθητών των σχολείων της Α/θμιας Εκπαίδευσης καθώς και των 6 Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών που λειτουργούν του Δήμου Ν. Προποντίδας προκειμένου να προαχθεί η αξία της πολιτιστικής δημιουργίας και η σύνδεση της μαθητικής ζωής με την ευρύτερη τοπική κοινωνία.

Στο χθεσινοβραδινό πρόγραμμα συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες από  το Ειδικό Δημοτικό και Ειδικό Νηπιαγωγείο Ν. Προποντίδας, το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Πορταριάς και το Δημοτικό Σχολείο Λακκώματος. Δυστυχώς λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών δεν κατέστη δυνατόν να παρακολουθήσουμε την παράσταση του Δημοτικού Σχολείου Ν.Φλογητών. 
Στο Φεστιβάλ βραβεύτηκαν από το Δήμαρχο Ν. Προποντίδας κ. Εμμανουήλ Καρρά, οι μαθητές των παραπάνω σχολείων που διακρίθηκαν σε διαφόρους διαγωνισμούς και δραστηριότητες.
Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, τους γονείς τους, τους δάσκαλους και τους Διευθυντές των σχολείων για τη συμμετοχή τους.
Στο αποψινό πρόγραμμα συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες από  το ΚΔΑΠ Ν.Καλλικράτειας, το ΚΔΑΠ Ν.Μουδανιών, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Καλλικράτειας και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν.Μουδανιών.
Εμμανουήλ Καρράς

2η Ημέρα του Μαθητικού Φεστιβάλ Θάλασσας 2018 του Δήμου Ν.Προποντίδας

H 2η ημέρα του Μαθητικού Φεστιβάλ Θάλασσας 2018 του Δήμου Ν. Προποντίδας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους παραβρέθηκαν στο αμφιθέατρο Ν.Μουδανιών που πλημμύρισε με μουσική, χορό, θέατρο και  τραγούδι.
Στη χθεσινή παράσταση παρακολουθήσαμε το πρόγραμμα των μαθητών και των μαθητριών του ΚΔΑΠ Ν.Καλλικράτειας, του ΚΔΑΠ Ν.Μουδανιών, του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ν.Καλλικράτειας και του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν.Μουδανιών.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, τους γονείς τους, τους δάσκαλους και τους Διευθυντές των σχολείων για τη συμμετοχή τους.
Η σημερινή παράσταση του Μαθητικού Φεστιβάλ Θάλασσας Ν.Μουδανιών αναβάλετε λόγω της σημερινής Λαϊκής Συγκέντρωσης για τη Μακεδονία και θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τρίτη 12 Ιουνίου 2018. 
Σας περιμένουμε ξανά όλους την Πέμπτη!!!
Ο Δήμαρχος 
Εμμανουήλ Καρράς