2.4.19

Γ. Βαγιωνάς:Γενικολογίες Σταθάκη για την ηλεκτροδότηση στην Κασσάνδρα σε ερώτησή του.

Σύμφωνα με τον Βουλευτή Χαλκιδικής Γιώργο Βαγιωνά, αόριστα απάντησε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Γιώργος Σταθάκης στην ερώτηση του για την αδυναμία ηλεκτροδότησης επιχειρήσεων στην Κασσάνδρα.
Στην ερώτηση του ο κ. Βαγιωνάς επεσήμανε πως ενόψει έναρξης τουριστικής περιόδου, υπάρχουν ξενοδοχεία που αδυνατούν να συνδεθούν στο δίκτυο της ΔΕΗ, καθώς δεν υπάρχουν οι απαραίτητες κολώνες.
Η απάντηση του Υπουργείου έχει ως εξής:
Σε απάντηση της (α) σχετικής Ερώτησης που κατατέθηκε στη Βουλή των Ελλήνων από τον Βουλευτή κ. Βαγιωνά Γιώργο, σας γνωστοποιούµε ότι σύµφωνα µε την ενηµέρωση την οποία λάβαµε από τον ∆ιαχειριστή Ελληνικού ∆ικτύου ∆ιανοµής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε, η έλλειψη σε ξύλινους στύλους είναι παροδική καθώς είναι σε εξέλιξη νέοι διαγωνισµοί και ήδη έχουν ξεκινήσει οι παραλαβές του υλικού.


Γιώργος Βαγιωνάς στο fb 

Το Πάσχα πλησιάζει, η τουριστική περίοδος ξεκινά και επιχειρήσεις που θέλουν να δουλέψουν, προσφέροντας όχι μόνο θέσεις εργασίας, αλλά και έσοδα στο Δημόσιο, δεν μπορούν να το κάνουν. Αντί λοιπόν, να βρει το Υπουργείο μια λύση και άμεσα στο πρόβλημα τους, αρκείται σε αοριστολογίες.
Από τέτοιες καταστάσεις, χαμένο βγαίνει και το κράτος, αλλά και ο πολίτης. Είναι λυπηρό.