4.4.19

Κοινοτική Παράταξη Αγίου Νικολάου για την Ανατροπή - Ο πέλεκυς της δικαιοσύνης έπεσε βαρύς στην διοίκηση του Δήμου Σιθωνίας.

Το halkidikigr σχετικά με τα δημοσιεύματα για τον Δήμαρχο Σιθωνίας τα αναδημοσιεύει με κάθε επιφύλαξη, περί του βασίμου των καταγγελιών.

3/4/2019 ΛΗΣΤΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΠΡΟΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΑ ΑΠΟΝΕΡΑ

Άρχισαν να μας κατακλύζουν τα απόνερα της ''χρηστής'' και ''υπεύθυνης'' διοίκησης του δημάρχου και των αυλοκολάκων του, δημοτικών συμβούλων και παρατρεχάμενων υπαλλήλων συνεργατών του στα ανύπαρκτα έργα του.

Παραβάσεις καθήκοντος, διαφθορά,απιστία σε βαθμό κακουργήματος,κατάχρηση,πλαστή
βεβαίωση,απ΄όλα έχει ο μπαξές της δικογραφίας που είναι σε εξέλιξη (*σχετικό karfitsa.gr)

Όσο και άν προσπάθησαν ο δήμαρχος και η παρέα του να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα και να θολώσουν το τοπίο ο πέλεκυς της δικαιοσύνης έπεσε βαρύς.

Εγγυήσεις δεκάδων χιλιάδων ευρώ και περιοριστικά μέτρα επεβλήθηκαν για τους παραπάνω, από τον ανακριτή και την εισαγγελέα στη φάση της κύριας ανάκρισης,όταν κλήθηκαν να απολογηθούν στον Πολύγυρο στη 1/4/2019.

Απορίας άξιο είναι η σιωπή (ομερτά!) που υπάρχει για όλα αυτά που συμβαίνουν στον Δήμο μας από την πλευρά των Δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης.

Κάποιο πουλάκι μας πληροφόρησε ότι ο επικεφαλής της ελλάσσονος αντιπολίτευσης πλασσάρεται για μάρτυρας υπεράσπισης του Δημάρχου.

Και εις ανώτερα!