31.5.19

1ος Μαραθώνιος 'Τερματίζω στην Αγάπη' Γαλάτιστα 9-6-19



Συμμετοχή στον 1ο Μαραθώνιο Γαλάτιστας (Χαλκιδικής) για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία του νομού Χαλκιδικής "Η Αγάπη"*Κόστος Συμμετοχής:3€ Ανήλικοι5€ Ενήλικες *Απόσταση: 5χλμ
Μαραθώνιος, ημιμαραθωνιος και αγώνας δρόμου! Φυσικά και γνωρίζουμε την διαφορά ανάμεσα στους όρους αυτούς όπως επίσης γνωριζουμε πως η διαδρομή 5χλμ που διοργανώνουμε για την Κυριακή 9 Ιουνίου δεν ανταποκρίνεται στον όρο
Μαραθώνιος!
 Ωστοσο, θα θέλαμε να ξέρετε πως ήταν μια διαδικασία που χρειάστηκε αρκετό τρέξιμο και η αρχική διαδρομή ήταν αρκετά μεγαλύτερη αλλά υπήρξαν τεχνικά προβλήματα για την παραχωρηση του δρόμου και έτσι περιόρισαμε την διαδρομή μας έχοντας ήδη προχωρήσει στα διαδικασια της αφίσας και της ανακοινωσης! 
Αφενός και δεν θέλαμε να ξεγελάσουμε κάποιον με τον όρο Μαραθώνιος και αφετέρου για εμάς είναι μια κίνηση Αγάπης που γίνεται για συγκεκριμένο φιλανθρωπικό σκοπό! 
Γι αυτό ας μην χάνουμε την ουσία, εστιάζοντας στους όρους! Ελπίζουμε αυτή η λεπτομέρεια να μην είναι το εμπόδιο για να τερματίσετε στην αγάπη!
Εγραφή έδώ