22.5.19

Γίνε εθελοντής στο Parthenώn Film Festival 2019 που θα πραγματοποιηθεί από 5 έως 7 Ιουλίου στον Παρθενώνα Χαλκιδικής

Το “Parthenώn Film Festival – Σινεμά στο χωριό” απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος σε άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω για την κατάθεση αιτήσεων για την προσφορά εθελοντικής απασχόλησης κατά την προετοιμασία και διεξαγωγή του 5ου “Parthenώn Film Festival – Σινεμά στο χωριό”  και καλεί να καταθέσουν τις αιτήσεις τους σε ηλεκτρονική μορφή κατωτέρω. 

Το 5o “Parthenώn Film Festival – Σινεμά στο χωριό” θα πραγματοποιηθεί από 5 έως 7 Ιουλίου 2019 στον Παρθενώνα Χαλκιδικής. Στις 3 ημέρες που διαρκεί το φεστιβάλ θα γίνουν προβολές ταινιών και παράλληλες πολιτιστικές δράσεις. Το φεστιβάλ καλύπτει τα έξοδα μεταφοράς (μετ’ επιστροφής), διαμονής και σίτισης των εθελοντών κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης. 
Οι θέσεις εθελοντικής απασχόλησης αφορούν τις κατηγορίες: Πληροφορίες, Ταξιθεσία, Πωλήσεις, Μεταφορές, Παραγωγή (Οργάνωση - Αποκατάσταση χώρου / Υπόδειξη θέσεων πάρκινγκ), Τεχνική υποστήριξη, Υποστήριξη παράλληλων δράσεων. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι 4 ημέρες (Παρασκευή 5 Ιουλίου έως και Δευτέρα 8 Ιουλίου). Οι διαθέσιμες θέσεις θα καλυφθούν ανάλογα με τα προσόντα των υποψηφίων. 

Εάν αγαπάτε το σινεμά (στο χωριό 🙂) σας περιμένουμε φέτος το καλοκαίρι στον Παρθενώνα Χαλκιδικής για μία μοναδική φεστιβαλική εμπειρία! 

 Μάθε περισσότερα και δήλωσε τη συμμετοχή σου έως 31/5 εδώ:https://bit.ly/2GLGa73