23.6.19

Γιατί είναι αναγκαία τα σεμινάρια πρώτων βοηθειών ΚΑΡ.Π.Α .Πατέρας περιγράφει πως επανέφεραν στη Ζωή την κορούλα του 1.5 χρονών πριν λίγες μέρες στην παραλία της Νικήτης .

Το φιλί της ζωής......... Με την αφορμή ενός συμβάντος που έγινε την Τετάρτη το απόγευμα στην παραλία της Νικήτης και πρωταγωνίστρια δυστυχώς την 1,5 χρονών κόρη μου, θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον ( φύλακα άγγελο ) Δημήτρη όπου βρέθηκε εκεί και επανέφερε στη ζωή την μικρή μου Θεοδώρα από σίγουρο πνιγμό κάνοντάς της τεχνητή αναπνοή ( ΚΑΡ.Π.Α )
Ήταν ο μόνος ανάμεσα σε δεκάδες λουόμενους που ήξερε τι ακριβώς έπρεπε να κάνει !!!

 Το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στο ιατρείο της προσωπικής μας παιδιάτρου κυρίας Niki lamnatou την οποία επίσης ευχαριστώ δημόσια όπου και ξαναέγινε ΚΑΡ.Π.Α και υπεράνθρωπη προσπάθεια να κρατήσουμε στη ζωή το στερνοπούλι μου.
Με την συνδρομή του ΕΚΑΒ διακομίσθηκε στο ΓΝΧ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ όπου και νοσηλεύτηκε. Έπειτα λοιπόν από αυτό το πάθημα που ευτυχώς είχε αίσιο τέλος θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή όλων !!
Χρειάζεται πολύ λίγος χρόνος να γίνει το κακό. Εύχομαι κανένας γονιός να μην δει αυτό που αντίκρισα (όταν ειδοποιήθηκα τηλεφωνικά ενώ βρισκόμουν σε εργασία ) στο ιατρείο της κυρίας Λαμνατου Νίκης. 
Αρχές Ιουλίου θα διεξαχθεί σεμινάριο πρώτων βοηθειών ΚΑΡ.Π.Α Πρώτων βοηθειών στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Νικήτης.

 Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα. Ευχαριστώ όλους τους φίλους γνωστούς και μη για το ενδιαφέρον τους. Η ζωζωλα μας επέστρεψε σπίτι χάριν σε δύο ανθρώπους 

από το fb  Johnny Kazlaris