17.10.19

Διαμαρτυρία της διοίκησης του Αστέρα Αγ.Νικολάου Χαλκιδικής προς ΕΠΣ Χαλκιδικής για 'εξωφρενικές' αποφάσεις εναντίων παιχτών

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
"Αξιότιμοι κύριοι , εκπλαγήκαμε σαν διοίκηση του ΑΣΤΕΡΑ Αγ. Νικολάου για την εξωφρενική απόφαση σας με την πολύ βαριά τιμωρία , που αποφασίσατε , του τερματοφύλακα της ομάδας μας με 5 αγωνιστικές λόγω της αποβολής του μετά από την δεύτερη κόκκινη κάρτα που πήρε από τον διαιτητή του αγώνα και την προσβλητική λέξη που του απεύθυνε.
Σαφώς δεν επικροτούμε ούτε συμφωνούμε με την ενέργειά του αυτή και σαφώς πρέπει να τιμωρηθεί , θα έπρεπε όμως
να εκτιμήσετε κάποιες παραμέτρους όπως:
1. Ο παίκτης δεν έχει ξαναδώσει δικαίωμα ανάλογο.
2. Η θέση του τερματοφύλακα είναι ιδιαίτερη και πολύ δύσκολη στην κάλυψή της.
3. Η ομάδα μετά από απουσία ενός έτους από τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΧ προσπαθεί να βρει τον βηματισμό της και μέχρι αυτή την στιγμή είχε σταθερά ανοδική πορεία
4. Στον παίκτη της αντίπαλης ομάδας που εξύβρισε τα Θεία επιβάλατε 2 αγωνιστικές . Απορίας άξιο.
Ιδιαίτερα αυτό το τελευταίο έχει εξοργίσει τους πάντες , την Διοίκηση αλλά και την τοπική κοινωνία και έχει γίνει θέμα καθημερινών σχολείων, όχι και τόσο κολακευτικών.
Δεν έχουμε σκοπό να κάνουμε ένσταση διότι εκ των προτέρων γνωρίζουμε ότι όχι μόνο θα πέσει στο κενό αλλά θα χάσουμε και τα χρήματα μας ( 150 ευρώ παράβολά ).
Υπάρχει όμως μία διάχυτη αρνητική εντύπωση ότι μας έχετε στο στόχαστρο σαν ομάδα , λόγω της αντιπαράθεσης σας με τη προγενέστερη την Διοίκηση που έμμεσα την εξαναγκάσατε να αποσύρει την ομάδα από το πρωτάθλημα.
Κύριοι τα προβλήματα είναι πολλά και τα γνωρίζετε , καλό θα είναι να αφουγκράζεστε τις ανάγκες και τις δυσκολίες του κάθε σωματείου και ανάλογα να ενεργείτε."
Με τιμή
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου