26.12.19

Πρόγραμμα-«φωτιά» για τον Άρη στις αρχές του 2020

Ένας... μικρός Γολγοθάς περιμένει τον Άρη, αλλά και τις περισσότερες ομάδες της Super League, στις αρχές του νέου έτους. Το 2020 θα κρίνει πολλά για την πορεία της ομάδας του Μίχαελ Ένινγκ στο πρωτάθλημα της Super League αλλά και στο πόσο μακριά μπορεί να φτάσει στο θεσμό του Κυπέλλου.
Έτσι, λοιπόν, με βάση το υπάρχον πρόγραμμα σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά και εφόσον δεν αλλάξει κάτι μετά την εξαγγελθείσα αποχή διαιτητών και βοηθών
διαιτητών, ο Άρης καλείται να δώσει επτά (7) παιχνίδια (πέντε για τη Super League και δύο για το Κύπελλο) σε διάστημα 23 ημερών - από τις 4 ως και τις 26 Ιανουαρίου!
Κι αυτό επειδή στο συνηθισμένο πρόγραμμα, που θέλει αγωνιστική δράση κάθε Σαββατοκύριακο, παρεμβάλλεται η εμβόλιμη 20η αγωνιστική αλλά και οι δυο αναμετρήσεις με την Ξάνθη στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Πρόκειται, μάλιστα, για επτά παιχνίδια «φωτιά», για τον Άρη. Αρχής γενομένης από το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» που έχει τη δική του αξία και σημασία για τους δύο συλλόγους. 
Με την Ξάνθη οι «κίτρινοι» θα παίξουν τρεις φορές σε διάστημα περίπου δυο εβδομάδων, αφού πέραν των δυο αναμετρήσεων για το Κύπελλο, υπάρχει και το παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής. Ενδιάμεσα, η ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ θα κάνει δύο ταξίδια: το ένα στο θεσσαλικό κάμπο για να παίξει με την ΑΕΛ και το δεύτερο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό! Το φινάλε του πρώτου μήνα του έτους, θα βρει τον Άρη στο Αγρίνιο για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.
Αναλυτικά το πρόγραμμα-«φωτιά» του Άρη τον Ιανουάριου του 2020:
Σάββατο 4 Ιανουαρίου: Άρης - ΠΑΟΚ (17η αγωνιστική)
Τετάρτη 8 Ιανουαρίου: Ξάνθη - Άρης (Φάση των «16», πρώτος αγώνας)
Σάββατο 11 Ιανουαρίου: ΑΕΛ - Άρης (18η αγωνιστική)
Τρίτη 14 Ιανουαρίου: Άρης - Ξάνθη (Φάση των «16», δεύτερος αγώνας)
Κυριακή 19 Ιανουαρίου: Ολυμπιακός - Άρης (19η αγωνιστική)
Πέμπτη 23 Ιανουαρίου: Άρης - Ξάνθη (20η αγωνιστική)
Κυριακή 26 Ιανουαρίου: Παναιτωλικός - Άρης (21η αγωνιστική)

Κώστας Βρουλής
ΑΠΕ- ΜΠΕ Μακεδονία