19.12.19

Δήμος Προποντίδας: Δημ Συμβούλιο και Οικ. Επιτροπής 23/12/2019

Τακτική συνεδρίαση του  Δ.Σ.  την Δευτέρα 23/12/2019 και ώρα 7:00μμ στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου.
 Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:
    1. 14η αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων- εξόδων Δήμου Νέας Προποντίδας, έτους 2019.
     2. Κατανομή ΣΑΤΑ
    3. Αίτηση της Ε.ΠΟ.Κ.Α.Μ. Α.Ε. για ένταξη στη ρύθμιση του Ν. 4611/2019.
   4. Καθορισμός όρων και προϋποθέσεων χρήσεως κοινοχρήστων χώρων.
    5. Έγκριση χορήγησης προσωρινής  κυκλοφοριακής σύνδεσης (εισόδου –εξόδου) με   αγροτική οδό, για την  εγκατάσταση μονάδας αποθήκευσης και επεξεργασίας στερεών μη επικινδύνων
αποβλήτων που θα εγκατασταθεί στο υπ’αριθμ. 472 κληροτεμάχιο αγροκτήματος Ζωγράφου.
    6. Έγκριση χορήγησης προσωρινής  κυκλοφοριακής σύνδεσης (εισόδου –εξόδου) με δημοτική οδό, για την  εγκατάσταση εργαστηρίου κατασκευής πλαστικών κυψελών για μέλισσες, εντός του υπ’ αριθμ. 785 κληροτεμαχίου αγροκτήματος Λακκώματος.
    7. Διεξαγωγή δημοπρασίας για την εκμίσθωση του κυλικείου ΚΑΠΗ της Κοινότητας Λακκώματος, βάσει των διατάξεων του ΠΔ.270/81.

 8. Διεξαγωγή δημοπρασίας για την εκμίσθωση του κυλικείου ΚΑΠΗ της Κοινότητας Πορταριάς σύμφωνα με τις διατάξεις που ορίζονται στο άρθρο 76 του Ν.4257/2014
    9. Διεξαγωγή δημοπρασίας για την εκμίσθωση ακινήτου (αγρού) κληροδοτήματος Δημητρίου Καρατζίκου.
    10. Υπαγωγή της επιχείρησης Γ.Γκαϊτατζή & Σια ΟΕ στο άρθρο 5 του Ν. 429/76 περί εποχικότητας.
    11. Καταγγελία μίσθωσης δημοτικού ακινήτου στη Ν. Καλλικράτεια.
    12. Παραχώρηση χρήσης σχολικών χώρων.


Η Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Δέσποινα Ραμανδάνη
Κατηγορία: Ανακοινώσεις

Πρόσκληση OE 23-12-2019
 Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ν. Προποντίδας, που θα γίνει στις 23/12/2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00, στο Δημοτικό Κατάστημα.

Θέματα της ημερήσιας διάταξης:

    1. Καθορισμός όρων και προϋποθέσεων χρήσεως κοινόχρηστων χώρων Δήμου Ν. Προποντίδας.

     2. Διόρθωση οφειλής ΕΠΟΚΑΜ Α.Ε.

    3. Έγκριση της υπ’ αριθμ.51/2019 απόφασης του Δ.Σ. Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Ν. Προποντίδας, σχετικά με την «Έγκριση εισηγητικής έκθεσης προϋπολογισμού του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Νέας Προποντίδας για το οικονομικό έτος 2020».

    4. Έγκριση πρακτικού διενέργειας διαγωνισμού – αποσφράγισης και αξιολόγησης φακέλου δικαιολογητικών κατακύρωσης για την υπηρεσία με τίτλο «ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ Δ΄ ΑΠΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ»

    5. Έγκριση πρακτικού αποσφράγισης και αξιολόγησης συνοπτικού διαγωνισμού (στάδιο δικαιολογητικών, τεχνικής και οικονομικής προσφοράς) για την προμήθεια με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΥΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΥΠΟΥ ΠΡΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ»

    6. Έγκριση πρακτικού αποσφράγισης και αξιολόγησης συνοπτικού διαγωνισμού (στάδιο δικαιολογητικών, τεχνικής και οικονομικής προσφοράς) για την προμήθεια με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΥΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΥΠΟΥ ΠΡΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε. ΤΡΙΓΛΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ»

    7. Έγκριση πρακτικού αποσφράγισης και αξιολόγησης συνοπτικού διαγωνισμού (στάδιο δικαιολογητικών, τεχνικής και οικονομικής προσφοράς) για την προμήθεια με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΥΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΥΠΟΥ ΠΡΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ»

    8. Έγκριση πρακτικού αποσφράγισης και αξιολόγησης συνοπτικού διαγωνισμού (στάδιο δικαιολογητικών, τεχνικής και οικονομικής προσφοράς) για την προμήθεια με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ»

    9. Κατακύρωση της σύμβασης και ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του έργου «ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΥΔΡΕΥΤΙΚΗΣ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ» (αρ.μελ.48-2019).

    10. Κατακύρωση της σύμβασης και ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ, ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ» (αρ.μελ.31/2019).

    11. Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας για την μίσθωση ακινήτου το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του ΚΑΠΗ Νέας Καλλικράτειας του Δήμου Ν. Προποντίδας.

    12. Ανάθεση στη δικηγόρο Θεοδώρα Μαυρομιχάλη της εντολής να εκπροσωπήσει το Δήμο κατά την συζήτηση της αγωγής των κληρονόμων Κόμπου που εκδικάζεται στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης την 16-01-2020.

    13. Ανάθεση σε δικηγόρο της σύνταξης και κατάθεσης αίτησης αναίρεσης στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της υπ’ αριθμ.1828/2019 Απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης.

    14. Αποδοχή δωρεάς οχήματος από τον Βασίλειο Λάσκο στο Δήμο Ν. Προποντίδας.

    15. Διαγραφή ή μη ποσού από τέλος εγκατάστασης περιπτέρου.

    16. Διαγραφή ή μη ποσών που αφορούν κλήσεις παραβάσεων του Κ.Ο.Κ.

    17. Εγκρίσεις Α.Π.Ε.

    18. Διαγραφές ή μη τελών Δ.Ε. Μουδανιών.

    19. Έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής εργασιών.

    20. Έγκριση απόδοσης λογαριασμού εντάλματος προπληρωμής, για δαπάνες ελέγχου ΚΤΕΟ, μεταβίβασης της άδειας κυκλοφορίας οχημάτων στο όνομα του Δήμου Νέας Προποντίδας.

    21. Έγκριση απόδοσης λογαριασμού εντάλματος προπληρωμής, για τη δαπάνη ηλεκτροδότησης με τριφασική παροχή Νο 1 για τον οδοφωτισμό της Δημοτικής οδού του οικισμού Σωζόπολης της Τ.Κ. Συλλάτων  του Δήμου Ν. Προποντίδας.

    22. Έγκριση απόδοσης λογαριασμού εντάλματος προπληρωμής, για τη δαπάνη ηλεκτροδότησης με τριφασική παροχή Νο 3 του Κέντρου Φροντίδας Ηλικιωμένων στην οδό Σελεμενάκη Δημ. Της Κοινότητας Ν. Καλικράτειας (Αρ. Παρ. 25327769)  του Δήμου Ν. Προποντίδας .

    23. Έγκριση απόδοσης λογαριασμού εντάλματος προπληρωμής, για τη συμπληρωματική δαπάνη ηλεκτροδότησης με τριφασική παροχή Νο 3 του Κέντρου Φροντίδας Ηλικιωμένων στην οδό Σελεμενάκη Δημ. Της Κοινότητας Ν. Καλικράτειας (Αρ. Παρ. 25327769)  του Δήμου Ν. Προποντίδας.

    24. Έγκριση απόδοσης λογαριασμού εντάλματος προπληρωμής για τη δαπάνη πληρωμής δικαιωμάτων στα Υποθηκοφυλακεία Βασιλικών και Νέων Μουδανιών, καθώς και των απαραιτήτων μεγαροσήμων, στο όνομα του Δήμου Ν Προποντίδας.

    25. Έγκριση της υπ’ αριθμ.240/2019 του Δ.Σ. Κοινωφελούς Επιχείρησης Ν. Προποντίδας, σχετικά με την «Ψήφιση οικονομικών καταστάσεων έτους 2018 (Ισολογισμός 2018, Αποτέλεσμα χρήσης 2018) και έκθεσης πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου χρήσης 2018».

    26. Έγκριση έκθεσης διαχειριστικού ελέγχου της οικονομικής διαχείρισης της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Νέας Προποντίδας έτους 2018 και ορισμός ορκωτών ελεγκτών για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων διαχειριστικής χρήσης 2019.

   

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Εμμανουήλ Καρράς

Δήμαρχος
Κατηγορία: Ανακοινώσεις