19.12.19

Δήμος Κασσάνδρας: Καμπάνια Αγάπης για το Χαμόγελο του Παιδιού

Οι Άγιες μέρες πλησιάζουν και η ευαισθησία των Κασσανδρινών δε θα μπορούσε να μην εκφραστεί έμπρακτα.
Με το Δήμο Κασσάνδρας επικεφαλής και σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Κασσάνδρειας και Αφύτου αλλά και με το 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Κασσάνδρειας και το Γυμνάσιο Κασσάνδρειας, οργανώθηκε καμπάνια συλλογής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για να παραδοθούν με αγάπη στο "Χαμόγελο του Παιδιού".

Τα φιλάνθρωπα συναισθήματα των παιδιών και των ενηλίκων εκφράστηκαν για ακόμη μια φορά και έγιναν μια μεγάλη αγκαλιά αγάπης.
 
Η μεταφορά των τροφίμων και των ειδών πρώτης ανάγκης έγινε στο "Χαμόγελο του Παιδιού" με φορτηγά του Δήμου Κασσάνδρας.
Η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Η αγάπη μας προς το συνάνθρωπο δεν εκφράζεται μόνο τις Γιορτινές ημέρες αλλά σε κάθε πράξη της ζωής μας. Ωστόσο πάντα τις ημέρες αυτές φροντίζουμε να στηρίζουμε με έμπρακτη αγάπη ακόμη περισσότερο όσους το χρειάζονται και ειδικά τα μικρά παιδιά, τις αθώες αυτές υπάρξεις που μας θυμίζουν την έννοια της άδολης αγάπης. Είμαι ευγνώμων σε όλους εκείνους που βοήθησαν για να οργανωθεί αυτή η καμπάνια καθώς και σε όσους συνέδραμαν από το υστέρημά τους γι' αυτό το σκοπό.
Ο Δήμος Κασσάνδρας έχει ανθρώπινο πρόσωπο. Έχει εκείνη την πρόθεση να αγκαλιάσει κάθε αδύναμο και να του προσφέρει χαρά και θαλπωρή όχι μόνο σήμερα μα, κάθε μέρα".