11.2.20

Κρίσεις στην Πυροσβεστική :Νέος Διοικητής Π.Υ. Χαλκιδικής ο Πύραρχος Αριστείδης Κατιρτζίδης

Νέος Διοικητής Χαλκιδικής ο Υποδιοικητής  Πύραρχος Αριστείδης Κατιρτζίδης μετά τις κρίσεις στο Πυροσβεστικό Σώμα και τοποθέτηση του απερχόμενου Διοικητή Δημήτριο Καρασαββίδη,  Διοικητής στη 2η Ε.Μ.Α.Κ. ο Πύραρχος Αριστείδης Κατιρτζίδης 
 'Ο ίδιος δήλωσε στο παρελθόν  στο    parallaximag.gr  Μπήκα στο Πυροσβεστικό Σώμα το 1998. Σπούδασα Δασολογία αλλά ασχολήθηκα με αυτό που εντέλει με κέρδισε για βιοποριστικούς καθαρά λόγους στην αρχή, ύστερα από μία προκήρυξη. 

Το ενδιαφέρον για το περιβάλλον υπήρχε. Από μικρός στεναχωριόμουν όταν έβλεπα δάση να καίγονται. Έχω υπηρετήσει σε όποιο πόστο με έχει χρειαστεί η υπηρεσία, είμαι παντρεμένος και έχω δύο παιδιά. Ένας πυροσβέστης, πάνω από όλα, προσφέρει. Είναι ένα επάγγελμα προσφοράς. Και δεν είναι τυχαίο που σε διάφορα γκάλοπ, το πυροσβεστικό σώμα βρίσκεται πολύ ψηλά στην εκτίμηση των πολιτών.
Τα τελευταία δυο χρόνια ήταν Υποδιοικητής Αντιπύραρχος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκιδικής και αναλαμβάνει τη θέση του απερχόμενου Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκιδικής, Δημήτριο Καρασαββίδη, ο οποίος ορίστηκε Διοικητής στη 2η Ε.Μ.Α.Κ.