27.2.20

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ- ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ -ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ🔺
Μετά την έκδοση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης, που συνυπογράφουν οι Υπουργοί: Εσωτερικών, Υγείας και Προστασίας του Πολίτη, ματαιώνονται όλες οι Καρναβαλικές Εκδηλώσεις στη χώρα λόγω άμεσου κινδύνου της Δημόσιας Υγείας.
Έτσι, στον Δήμο Ν. Προποντίδας δεν θα πραγματοποιηθεί καμία Καρναβαλική Εκδήλωση, που ήταν προγραμματισμένη
από σήμερα και μέχρι την Καθαρά Δευτέρα.

«Δυστυχώς, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ακυρώσουμε όλες τις εκδηλώσεις για τις οποίες ήμασταν απόλυτα έτοιμοι και για τις οποίες εργάστηκαν πολλοί σύλλογοι και φορείς- κυρίως στα Σήμαντρα- αλλά αυτό που προέχει είναι η Δημόσια Υγεία. Να συμπληρώσω, ακόμη, ότι στα πλαίσια της πρόληψης θα προχωρήσουμε άμεσα σε απολύμανση όλων των παιδικών σταθμών και σχολικών μονάδων του Δήμου μας» δήλωσε ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.

ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ 
Ο Δήμος Αριστοτέλη ανακοινώνει ότι οι προγραμματισμένες υπό την αιγίδα του Δήμου εκδηλώσεις της Αποκριάς και εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας, ματαιώνονται στο πλαίσιο εφαρμογής των οδηγιών του Υπουργείου Υγείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Κορωνοϊού.
Συνιστάται δε, σε ιδιωτικούς φορείς και συλλόγους που έχουν
προγραμματίσει ανάλογες εκδηλώσεις για το ερχόμενο τριήμερο στα όρια του Δήμου Αριστοτέλη, να λάβουν υπόψη τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και να προβούν στις αντίστοιχες ενέργειες.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ
Ο Δήμος Κασσάνδρας βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσει ότι οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις, ενόψει του τριημέρου της Απόκριας- Καθαράς Δευτέρας ακυρώνονται για προληπτικούς λόγους, μετά από την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για ματαίωση των Καρναβαλικών εκδηλώσεων σε όλη τη χώρα εξαιτίας του Κορωναϊού.
Ο Δήμος μας βρίσκεται σε ετοιμότητα και συστήνει στους πολίτες να ακολουθήσουν τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.
Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους φορείς, εθελοντές, πολίτες και συλλόγους που συμμετείχαν στην προετοιμασία των εκδηλώσεων αυτών στηρίζοντας τους θεσμούς και τις εκδηλώσεις του Δήμου.