10.11.20

Ρεσπέντζα :Νέο ξεκίνημα από σήμερα 10-11-20 για το πρώτο Blog της Χαλκιδικής

 Διαβάζουμε από το blog
Πέρασαν περίπου τρία χρόνια παύσης, είχαν προηγηθεί δέκα χρόνια έντονης παρουσίας μας στην blogόσφαιρα και τώρα στην εποχή του κορωνοϊού λέμε να ενεργοποιήσουμε τη ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ και πάλι! (respentzanews.blogspot.com).
Οι εμπειρίες της δεκαετίας μακάρι να φανούν χρήσιμες στη νέα μας πορεία! Είθε να μην παρασυρθούμε και στη συνέχεια ψάχνουμε και πάλι τους άφαντους "φίλους" μας.
Τα χρόνια της παύσης και κάνοντας ένα "ταμείο" διαπιστώσαμε ένα τεράστιο έλλειμμα και φυσικά αναφερόμαστε στην απογοήτευσή μας δείχνοντας εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που δεν το άξιζαν.
Στην όλη ιστορία άνθρωποι που τους "πολεμήσαμε" πολιτικά μας βοήθησαν (Α.Ζ. - Β.Β.) στους μακρόχρονους δικαστικούς αγώνες και τους ευχαριστούμε!
Επίσης ευχαριστούμε φίλους που στάθηκαν στο πλευρό μας βλέποντας τις άδικες διώξεις που είχαμε υποστεί (Κ.Δ. - Κ.Μυ. - Γ.Π. - Α.Λ. - Π.Τ. - Γ.Δ.).
Στη νέα μας πορεία, και πάλι, θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο αντικειμενικοί γίνεται και σίγουρα, διατηρώντας το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης, δεν θα κάνουμε "στραβά μάτια" σε ΤΙΠΟΤΑ!

 ΚΑΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ και από το halkidikigr