31.12.20

Σύλλογοι και Φορείς τoυ Δήμου Αριστοτέλη υποστήριξαν εμπράκτως το Νοσοκομείο Χαλκιδικής στον κοινό αγώνα ενάντια της πανδημίας - Ευχαριστρήρια Επιστολή από το Γ.Ν.Χαλκιδικής


 Η Επιστολή
Εκ μέρους του Δ.Σ του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής, του Ιατρικού,  Νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού,  θα θέλαμε να εκφράσουμε ευχαριστίες στους κάτωθι Φορείς και Συλλόγους  του Δ. Αριστοτέλη: 

Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου Ιερισσού, Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ιερισσού, Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Ουρανούπολης, Ιερό Ναό Παναγίας Ν. Ρόδων, Πολιτιστικό Σύλλογο

Ν. Ρόδων,  Πολιτιστικό Σύλλογο Ουρανούπολης, Πολιτιστικό Σύλλογο Ιερισσού «ΚΛΕΙΓΕΝΗΣ», Λ/Μ.Χ. Σύλλογο «ΚΑΓΚΕΛΕΥΤΟΣ» Ιερισσού, Σύλλογο Γυναικών Ιερισσού, Σύλλογο Ποντίων «ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΑΘΩ», Σωματείο Επαγγελματιών Ιερισσού, Σωματείο Επαγγελματιών Ουρανούπολης, Π.Ο.Γ. Ιερισσού, Σ.Κ. Ιερισσός 99, Κ.Α.Π.Η. Ν. Ρόδων και Κ.Α.Π.Η. Ιερισσού, για την ευαισθησία,  αλληλεγγύη, συλλογικότητα και γενναιοδωρία που επέδειξαν υποστηρίζοντας εμπράκτως το Γ.Ν. Χαλκιδικής και τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στην πανδημία προσφέροντας δωρεάν:
Δέκα χιλιάδες (10.000) καλύμματα παπουτσιών CPE
Δέκα χιλιάδες (10.000) ποδιές πλαστικές μακριές
Χίλιες τετρακόσιες (1400)μπλούζες για Μ.Ε.Θ. , διαφανείς με λάστιχο
Δύο χιλιάδες (2000) ουροσυλλέκτες non return valve+cann


Η πραγμάτωση της δωρεάς αυτής αποδεικνύει έμπρακτα, την κοινωφελή και ανθρωπιστική δράση σας καθώς και τη στήριξή σας στον κοινό αγώνα ενάντια της πανδημίας του κορωνοϊού covid19. Σ΄ αυτή την κρίσιμη και δύσκολη περίοδο που διανύουμε, ο καθένας με τον τρόπο του και όλοι μαζί, θεσμοί, υπηρεσίες, σύλλογοι και πολίτες, έχουμε αναλάβει ο καθένας την ευθύνη που μας αναλογεί, με κοινό στόχο την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.
Σας ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά και ευχόμαστε συνάμα υγεία και καλή συνέχεια στο πολυσήμαντο έργο σας.
Το Νέο έτος 2021 να είναι ελπιδοφόρο και να χαρίσει υγεία σε όλο τον κόσμο!
Χρόνια πολλά!

 
Με εκτίμηση
       
Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
του Γ.Ν. Χαλκιδικής       

       
Δρ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Σ. ΔΕΔΕΛΟΥΔΗΣ