31.12.20

Rapid test μέσα από το αυτοκίνητο (drive through) την Πέμπτη 31-12-20 στη Νέα Καλλικράτεια -Στη αντίστοιχη εξέταση στα Ν. Μουδανιά 30-12-20 ήταν όλα αρνητικά.

 


Rapid test μέσα από το αυτοκίνητο (drive through) την  Πέμπτη 31-12-20 στη Νέα Καλλικράτεια από την κινητή ομάδα του ΕΟΔΥ.
Οι δωρεάν δειγματοληπτικοί ελέγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) κορωνοϊου μέσα από το αυτοκίνητο (drive through) θα πραγματοποιηθούν αύριο από τις 9: 30 έως 13:30 στη Νέα Καλλικράτεια στην αρχή του πεζόδρομου Οσίας Παρασκευής- πλησίον Δημαρχείου Ν. Καλλικράτειας.


Όσοι επιθυμούν να κάνουν το τεστ, μπορούν να προσέρχονται στο σημείο με το αυτοκίνητό τους και:
• Να γνωρίζουν απαραίτητα το ΑΜΚΑ τους και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου τους (η ενημέρωση θα γίνει με σχετικό μήνυμα που θα σταλεί στο κινητό του πολίτη που εξετάσθηκε).
• Να στείλουν με SMS τον κωδικό 1 στο 13033 για την μετακίνηση τους.
Στη αντίστοιχη εξέταση στα Ν. Μουδανιά  30-12-20 ελήφθησαν δείγματα από 100 περίπου συμπολίτες μας και τα τεστ ήταν όλα αρνητικά.
Ευχαριστούμε πολύ το Τμήμα Τροχαίας Ν. Μουδανιών και το Αστυνομικό Τμήμα Ν. Καλλικράτειας για τη βοήθειά τους, καθώς και την κινητή ομάδα του ΕΟΔΥ στον νομό μας.