15.12.20

Δήμαρχος Κασσάνδρας Αν.Χαλκιά: Στενή και αποδοτική η συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής.


Κοινό μέτωπο Δήμου Κασσάνδρας και Αντιπεριφέρειας Χαλκιδικής για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της Κασσάνδρας και για την κάλυψη των αναγκών των δημοτών δηλώνει η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αν.Χαλκιά

Δήλωση της Δημάρχου Αναστασίας Χαλκιά:

"Στενή και αποδοτική είναι η συνεργασία που εδώ και έναν χρόνο έχουμε αναπτύξει ως διοίκηση του Δήμου Κασσάνδρας με την Αντιπεριφέρεια Χαλκιδικής και ειδικότερα με τον Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Γιώργο αντιμετωπίζοντας μεθοδικά τα ζητήματα καθημερινότητας της Κασσάνδρας,πάντα προς όφελος των συνδημοτών μας" ,
Τονίζει σε ανακοίνωσή της η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά, στο πλαίσιο ολοκλήρωσης των κοινών έργων για το 2020 από το Δήμο και την Αντιπεριφέρεια.

"Με την ευκαιρία αυτή της ολοκλήρωσης της χρονιάς που χαρακτηρίστηκε από τη συνεργασία μας" συνέχισε η Δήμαρχος, "αισθάνομαι χρέος μου να τον ευχαριστήσω θερμά για τη μεγάλη φροντίδα του και το έντονο ενδιαφέρον του για την περιοχή μας.
Τον ευχαριστώ για τη συνολική του υποστήριξη αλλά και ειδικότερα για τις κροκάλες που η Αντιπεριφέρεια μας διέθεσε για να βελτιώνουμε την καθημερινότητα των συνδημοτών μας, για τον καθαρισμό των ρεμάτων που ολοκληρώθηκε ως τώρα αλλά και για όσες εργασίες καθαρισμού ρεμάτων έχουμε προγραμματίσει να καθαρίσουμε το 2021.
Τον ευχαριστώ επίσης για τη συνεργασία για τον καθαρισμό των πρανών του οδικού δικτύου Κασσάνδρας και επίσης για τη θετική του ανταπόκριση και συνεργασία στον προγραμματισμό όλων των έργων που αναμένεται να ολοκληρωθούν στην Κασσάνδρα με τη συμβολή της Αντιπεριφέρειας στο 2021.
Η Κασσάνδρα μέρα με τη μέρα γίνεται πιο λειτουργική και ομορφότερη καθώς σε συνεργασία όλοι οι φορείς,προσπαθούμε για το καλύτερο. Δε μπορώ παρά να αναγνωρίζω και να ευχαριστώ όποιον στέκεται στο πλευρό μας. Και στο πλαίσιο αυτό,ο Αντιπεριφερειάρχης μας έχει δείξει ξεχωριστό ενδιαφέρον. Στάθηκε δίπλα μας από την πρώτη στιγμή και είναι πάντα παρών σε ότι του ζητούμε. Είναι σπουδαίο και πολύ ενθαρρυντικό για τη δημοτική μας διοίκηση να τον έχουμε σύμμαχο στον αγώνα μας για την ανάπτυξη της Κασσάνδρας.
Έχω μάθει στη ζωή να αναγνωρίζω τη βοήθεια και τη στήριξη από όπου και αν προέρχεται και τόσο για εμένα όσο και για το Δήμο μας,η βοήθεια του Αντιπεριφερειάρχη είναι πολύ μεγάλης αξίας και μου δίνει δύναμη".