14.2.21

Ευχαριστήρια επιστολή Εταιρείας Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Πολυγύρου

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρεία Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Πολυγύρου μετά την πλήρη και έγκυρη ενημέρωσή του για την πορεία των εργασιών του Αρχαιολογικού Μουσείου από τον νέο Προϊστάμενο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής και Αγίου ΄Ορους κ. Γιώργο Σκιαδαρέση, τον οποίο και ευχαριστεί για αλλη μια
φορά, αισθάνεται την ανάγκη παράλληλα να εκφράζει τις ευχαριστίες τουστον βουλευτή Χαλκιδικής κ. Απόστολο Πάνα με ερώτηση του οποίου σε συζήτησηστη Βουλή η Υπουργός Πολιτισμού δεσμεύθηκε για τη διάθεση του ποσού των 950.000 ευρώ για την αποπεράτωση των εργασιών, καθώς και προς στην βουλευτή Χαλκιδικής κ. Κυριακή Μάλαμα για το αμέριστο ενδιαφέρον της και τις συνεχείς κοινοβουλευτικές ενέργειες και παρεμβάσεις για την αποπεράτωση του Μουσείουόσο και για τις ενέργειές της, για την αναζήτηση των τεσσάρων αρχαίων αντικειμένων που κλάπηκαν από τους Γερμανούς κατά την περίοδο της κατοχής από την Αρχαιολογική Συλλογή Λαμπροπούλου.
Ευχαριστεί επίσης όλους όσους καθ οιονδήποτε τρόπο συνέβαλλαν στην θετική εξέλιξη της όλης προσπάθειας, που αποβλέπει στην πλήρη αποπεράτωση και λειτουργία του Μουσείου.

Το Δ.Σ. της Εταιρείας Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Πολυγύρου

Ο Πρόεδρος Νικόλαος Τάσιος
Ο Γεν.Γραμματέας Κωνσταντίνος Μπογδάνος