28.2.21

ΔΗΜΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ:ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΝ 5Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ 3/3/2021

 


Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, του Δήμου Σιθωνίας, καλεί τα μέλη της, σε τακτική συνεδρίαση, την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021 και ώρα 13:00μ.μ., η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης
Τα θέματα προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων είναι τα κάτωθι:

1. Έγκριση Πρακτικού Ι ανοικτής διαδικασίας μέσω του Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ. για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου, της διαχείριση ογκωδών αποβλήτων, αποβλήτων εκσκαφών,
κατασκευών και κατεδαφίσεων, ηλεκτρονική αποσφράγιση δικαιολογητικά  συμμετοχής –Τεχνικές  Προδιαγραφές.
   
2. Έγκριση Πρακτικού ΙΙ Αξιολόγηση των επικαιροποιημένων δικαιολογητικών Προσωρινού  αναδόχου και κατακύρωση του διαγωνισμού «Προμήθειας Καύσιμών και λιπαντικών  δήμου Σιθωνίας και των Νομικών του προσώπων έτος 2021.»
   
3. «Σύσταση Επιτροπής διερεύνησης τιμών  στο πλαίσιο υποβολής Αίτησης Χρηματοδότησης του Δήμου Σιθωνίας στην Πρόσκληση ΑΤ08 του Προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»
   
4. Αποδοχή των όρων συμμετοχής στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», υποβολής αιτήματος ένταξης πράξης με τίτλο: υποέργο 1 «Σύσταση συστήματος συντονισμού και διαχείρισης κρίσεων», υποέργο 2 «Ενίσχυση της διοικητικής ικανότητας του Δήμου και ηλεκτρονικές υπηρεσίες προς τους δημότες και επιχειρήσεις», υποέργο 3 «Σύστημα προστασίας δημοτών έναντι της πανδημίας covid-19» υποέργο 4 «ψηφιοποίηση οικοδομικών αδειών και διαδικτυακής μηχανής αναζήτησης με χρήση γεωγραφικού πληροφοριακού συστήματος»,  στον ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ «Ψηφιακή Σύγκλιση» στα πλαίσια της πρόσκλησης ΑΤ08 του Προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».
 
5.   Αποδοχή των όρων συμμετοχής και υποβολή Αίτησης Χρηματοδότησης του Δήμου Σιθωνίας στην Πρόσκληση ΑΤ07 του Προγράμματος Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» στον Άξονα Προτεραιότητας «Παιδεία, Πολιτισμός, Τουρισμός και Αθλητισμός» με Τίτλο «Αξιοποίηση του κτιριακού αποθέματος των Δήμων».
   
6. Καθορισμός όρων διαγωνισμού για τη μίσθωση καταστημάτων στην περιοχή ‘ΠΛΑΤΑΝΙΤΣΙ’
 
7. «Ορισμός Δικηγόρου για μελέτη δικογραφίας (Α19/2541), επιμέλεια φακέλου και σύνταξη υπομνήματος απολογίας για τον υπάλληλο του Δήμου-Προϊστάμενο της Υ.ΔΟΜ. Α.Π. στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης ενώπιον του Πταισματοδίκη Πολυγύρου».
   
8. Τακτική επιχορήγηση συλλόγων
 
9. Ορισμός υπολόγου για ΔΕΔΔΗΕ (Παραλλαγή δικτύου, Νικήτη)
 
10.  Ορισμός υπολόγου ΔΕΔΔΗΕ (τοποθέτηση 2 ΦΣ και –Χ/Δ)
 
11. Ορισμός υπολόγου για την αντιμετώπιση δαπανών Υποθηκοφυλακείου-Κτηματολογίου




                                                     Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής
                                 Ντέμπλας Κυπαρίσσης