18.1.22

Συκιά Χαλκιδικής 18 Ιανουαρίου γιορτάζει ο Αγ. Αθανάσιος πολιούχος του χωριού


 Συκιά Χαλκιδικής 18 Ιανουαρίου γιορτάζει ο Αγ. Αθανάσιος πολιούχος του χωριού . Πανηγυρική θεία λειτουργία θα τελεστεί αύριο στον ενοριακό ιερό ναό του Αγ. Αθανασίου Πατριάρχου Αλεξανδρείας του Μεγάλου. από τον Σεβασμιότατο μητροπολίτη Κασανδρείας κ.κ Νικόδημο και από τον σεβαστό ιερέα του χωριού  πατέρα Νικόλαο Παντέα. 


Κοινότητα  Συκιάς  : Θα ντυθεί στα γιορτινά της  η κοινότητα , γιορτάζει το χωριό ,  γιορτάζουν όλοι οι Συκιώτες, . Ευχόμαστε Χρόνια πολλά καλά και ευλογημένα  στους εορτάζοντες, σε όλο τον κόσμο Χρόνια πολλά σε όλους τους Συκιώτες .

Κοινότητα Συκιάς



Την 17η και 18η Ιανουαρίου ε.ε. εορτάζει και πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός μας εις μνήμην του Αγίου Αθανασίου Πατριάρχου Αλεξανδρείας του Μεγάλου.    Έτσι και φέτος θα εορτάσουμε λαμπρά, με τα ισχύοντα μέτρα βέβαια, ως έχει: Στις 17 Ιανουαρίου ο Πανηγυρικός Εσπερινός στις 16:00 και ανήμερα 18 Ιανουαρίου στις 07:00, ο Όρθρος και η Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κασσανδρειας, κ.κ. Νικοδήμου. Χρόνια πολλά και ευλογημένα αδελφοί μου και με το καλό η Πανήγυρις!!