30.6.22

Προκήρυξη 9ου Κολυμβητικού Περίπατου Ολυμπιάδας Χαλκιδικής , την Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 ( 6χλμ & 3χλμ.)

 

Ολυμπιάδα - Καυκανάς 

Ολυμπιάδα Χαλκιδικής, Κυριακή 10 Ιουλίου 2022, κολύμπι 6χλμ & 3χλμ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
9ου Κολυμβητικού Περιπάτου Ολυμπιάδας 2022
Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ» έχει τη χαρά να ανακοινώσει τη διοργάνωση του 9ου Κολυμβητικού Περίπατου Ολυμπιάδας Χαλκιδικής του Δήμου Αριστοτέλη, την Κυριακή 10 Ιουλίου 2022.


Ο εκκίνηση θα δοθεί στης 11:00 η ώρα μπροστά από το beach bar Vertigo και οι κολυμβητές θα ακολουθήσουν τη σηματοδοτημένη με σημαδούρες κ βάρκες διαδρομή έως το νησάκι Καυκανάς. Φέτος η διαδρομή δεν θα έχει δύο σκέλη αλλά θα δοθεί η δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί να σταματήσει στο νησάκι ( 3χιλ) και να γυρίσει πίσω με μια από τις βάρκες , οι υπόλοιποι αθλητές θα καβατζάρουν την σημαδούρα και θα γυρίσουν πίσω στο beach bar Vertigo.
Η συμμετοχή στον Περίπατο είναι δωρεάν.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν κολυμβητές και κολυμβήτριες που έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους και βρίσκονται σε άρτια φυσική και ψυχική κατάσταση. Για τη συμμετοχή ανηλίκων απαιτείται έγγραφη συναίνεση γονέα ή κηδεμόνα.
Οι αιτήσεις θα αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο swimordie69@gmail.com.
Οι κολυμβητές συμμετέχουν με δική τους ευθύνη, κάτι που αποδεικνύεται με την υπεύθυνη δήλωση που παραδίδουν στους διοργανωτές.
Την Κυριακή, ημέρα διεξαγωγής του περιπάτου, το σημείο συγκέντρωσης θα είναι το beach bar Vertigo στην παραλία της Ολυμπιάδας.
Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10.45 και οι αθλητές πρέπει να είναι παρόντες στο χώρο τουλάχιστον 45 λεπτά νωρίτερα, για να υπογράψουν τις υπεύθυνες δηλώσεις και να τους δοθούν οι αριθμοί συμμετοχής.
Ορίζεται ότι ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ όποιος κολυμβητής/κολυμβήτρια απομακρυνθεί περισσότερο από 20 μέτρα από τις σημαδούρες που οριοθετούν τη διαδρομή, θα διακόπτεται και θα περισυλλέγεται από τα συνοδευτικά σκάφη.
Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να τροποποιήσουν την διαδρομή αν εκείνοι το θεωρούν σκόπιμο για λόγους ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
Οι κολυμβητές μπορούν να διαγωνιστούν με γυαλάκια ή μάσκα κολύμβησης.
Δεν επιτρέπονται άλλου είδους πλευστικά – κολυμβητικά βοηθήματα (σανίδες, πέδιλα, χεράκια, κ.τ.λ.).
Πριν την εκκίνηση οι αθλητές/τριες έχουν το δικαίωμα να αλειφθούν με λάδι, αντηλιακό, βαζελίνη, γράσο ή οτιδήποτε άλλο επιθυμούν.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα.
Για περισσότερες διευκρινίσεις ή πληροφορίες
Ιωάννης Κυφωνίδης: 6906861176
Μενεξιάδη Δανάη: 6947 815819 (απογευματινές ώρες)
Δρουγαλάς Φάνης: 6987140533