16.6.22

Το Eπιμελητήριο Χαλκιδικής με το TASTEHALKIDIKI, στην τελετή λήξης του KOUZINA στα Νέα Ρόδα (foto -Video)

 


Τελετή λήξης του KOUZINA στα Νέα Ρόδα 15 Ιουλίου 2022

Η εκδήλωση ξεκίνησε με μια ανθρωποπομπή από την κεντρική προβλήτα των Νέων Ρόδων και κατέληξε στο θεατράκι μπροστά στη θάλασσα με το  μαγευτικό ηλιοβασίλεμα και είχε τα πάντα: 


 χρώματα, μαγευτικούς ήχους από τα χάλκινα της Φλώρινας, χορούς από το Λύκειο Ελληνίδων Θεσσαλονίκης, τη χορωδία Στρατωνίου, συναίσθημα, αλλά και μια εκτενή παρουσίαση από τη Μαρία Πάππα, ψυχή του KOUZINA  και το Δήμαρχο Αριστοτέλη Στέλιο Βαλιάνο για τα πολλά και σημαντικά πεπραγμένα του KOUZINA, τη σεζόν που πέρασε. 

Τις δράσεις του KOUZINA παρουσίασαν και οι κυρίες Μαρία Ενεχιλίδου, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλίου του Δήμου Αριστοτέλη και Ελένη Καραντώνα, Δημοτική Σύμβουλος από τη δική τους θέση ευθύνης. 

 Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι 1.000 και πλέον εθελοντές του KOUZINA, επιχειρηματίες και άνθρωποι της περοχής που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του.

 Την τελετή λήξης τίμησε και ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλιιδκής κ. Ιωάννης Γιώργος καθώς και ο βουλευτής Απόστολος Πάνας από το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ.

 Θερμές ήταν οι ευχαριστίες όλων προς το Επιμελητήριο Χαλκιδικής για την ουσιαστική στήριξη και συμμετοχή του στο KOUZINA. 

 Ο Πρόεδρος  του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιάννης Κουφίδης αναφέρθηκε στην αξία της γαστρονομίας ως πυλώνα ανάπτυξης της οικονομίας και του τουρισμού και παρουσίασε σύντομα το πρόγραμμα TASTEHALKIDIKI.  Κάλεσε δε όλους στο 2οTASTEHALKIDKIFESTIVAL που έρχεται την Κυριακή 19 Ιουνίου, στις 5μ.μ. στην Κεντρική Προβλήτα του Νέου Μαρμαρά, στο Δήμο Σιθωνίας. 




Επιμελητήριο Χαλκιδικής - Halkidiki Chamber














Από την συμμετοχή του Συλλόγου στην πατινάδα της τελετής λήξης του kouzina με το νέο λάβαρο του Συλλόγου και τις νέες Μικρασιάτικες γυναικείες φορεσιές.

Πολιτιστικός Νέων Ρόδων