11.7.22

Δήμος Σιθωνίας Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής 14/7/22 - Τα θέματα.

 


Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, του Δήμου Σιθωνίας, καλεί τα μέλη της, σε τακτική συνεδρίαση, την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022 και ώρα 12:00 μεσημβρινή, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων πάνω στα ακόλουθα θέματα της ημερησίας διατάξεως:

1. Έγκριση της σκοπιμότητας και της βιωσιμότητας της Ενεργειακής Αναβάθμισης – Αυτοματοποίησης του Δικτύου Δημοτικού Φωτισμού, με εξοικονόμηση ενέργειας στον Δήμο

Σιθωνίας, επιλογή του βέλτιστου τρόπου χρηματοδότησης της σχετικής επένδυσης και έγκριση της προετοιμασίας για τη διενέργεια του σχετικού διαγωνισμού και εκτέλεσης της Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών» «( Εισηγ. κα Καραδήμου Δήμητρα).

2. Καθορισμός όρων δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου για την στέγαση του ΚΕΠ ΣΙΘΩΝΙΑΣ (Εισηγ. κα Καραδήμου Δήμητρα)

3.Καθορισμός όρων δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου για την στέγαση του τμήματος Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων του Δήμου Σιθωνίας (Εισηγ. κα Καραδήμου Δήμητρα)

4. Επιστροφή χρηματικών ποσών ως αχρεωστήτως καταβληθέντα (Εισηγ. κα Γιουβαρλάκη Αικατερίνη).

 5. Διαγραφή χρηματικού ποσού από το πρακτικό 1/2022 της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών διαφορών (περίπτωση αριθ. 31) . (θέμα εξ αναβολής) (Εισηγ. κ. Ληστής Θεόδωρος).


Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής


Ντέμπλας Κυπαρίσσης