21.7.22

Η ΔΕΔΔΗΕ (ΔΕΗ)μπορεί να γίνει και εμπρηστής !! Δείτε τις φωτογραφίες με φυτά σε μετασχηματιστή υποβιβασμού δίπλα σε βενζινάδικο στη Νικήτη Χαλκιδικής

 


Τις πρωινές ώρες σήμερα 21/7/22 ( 2.30 π.μ.) παρουσιάζονταν συνεχείς διακοπές ρεύματος στο σπίτιμου 300 μέτρα πριν τα διάσημα φανάρια της Νικητης

Υπέθεσα στην αρχή ότι μάλλον επειδή είναι τουριστκή σεζόν θα είχαμε βύθιση τάσης η κάποιος κινητήρας λειτουργούσε περιοδικά .

Έλεγξα και το κύκλωμα του σπιτιού μου ( ειμαι και πτυχιούχος ηλεκτρολόγος)

Διαπίστωσα ότι το πρόβλημα δεν είναι δικό μου αλλά της διαλυμένης σε πολλά κομμάτια και ξεπουλημένης ΔΕΗ (ΔΕΔΔΗΕ) .

Γεννήτρια έχω UPSμε συσσωρευτές 170 αμπεροριων εχω. Βγαζω και την πριζα απο το ψυγείο δεν είμαι επιχείρηση με ενοικιαζόμενα , άστο λέω θα το δω το πρωί και πέφτω για ύπνο..

Ξύπνησα ρεύμα δεν υπήρχε, ρωτώ απέναντι τον επιχειρηματία δεν εχει ρευμα (τριφασικό αυτός)



Τι βλέπω Ο μετασχηματιστής υποβιβασμού απο μεση ταση σε χαμηλή να έχει καταντήσει ένας <ανθόκηπος > . Οι κλώνοι των φυτών αγκάλιασαν τα σύρματα της χαμηλή τάσης και εισέβαλαν  στον πίνακα χαμηλής με της μαχαιρωτές ασφάλειες.



Ήρθαν και υπάλληλοι της ΔΕΔΔΗΕ ( οσοι έμειναν απο το ξεπούλημα της ΔΕΗ) και αποκατέστησαν την βλαβη, η οποία υποθέτω μάλλον ήταν χαλαρή σύνδεση με καλώδιο .

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν.

1. Αυτή η εικόνα που βλέπετε στις φωτογραφίες προκαλεί σίγουρα ζημιά στις επιχειρήσεις ( δεν υπάρχει ρεύμα αλλά και ζημιά στα μηχανήματα› αλλά πλερώνεις τη ρήτρα αναπροσαρμογής ως μαλαξ.. και ψηφίζεις νυν και υποψηφίους που τρέχουν στα παναϊρια

2, Το κυριότερο .

Παίρνει φωτιά ο πίνακας λόγω υπερθέρμανσης της σύνδεσης επειδή τα φυτά έχουν μπει μέσα στον πινακα χαμηλής και επεκτείνεται στην κολώνα και διπλα ακριβώς είναι αντλιες καυσίμων . 

Στο σπίτι τους στον πίνακα  στους υποσταθμους στους πινακες  έχουν και αναρριχόμενα φυτά μεσα  !!  



Τι θα γινόταν άραγε !! Δεν θα ήταν η ΔΕΔΔΗΕ εμπρηστής !!!

Για αυτή την κατάσταση με γυμνούς αγωγούς  ρεύματος  που αγκαλιάζονται από φυτά, δένδρα και προκαλούνται πυρκαγιές γιατι δεν ασχολείται η τοπική αυτοδιοίκηση αλλά ανακοινώνει μόνοι επιβολή προστίμων σε ιδιοκτήτες που έχουν ξηρά χόρτα σε κάποια οικόπεδά τους ?

Φυσικά εργολάβος η κηπουρός δεν ήρθε ακόμη να το καθαρίσει τον κήπο της ΔΕΔΔΗΕ - ΔΕΗ .

Αν συνεχισθεί η κατάσταση  είναι για εισαγγελέα ..