29.7.22

Σύλλογος Επαγγελματιών Συκιάς :Τοποθετήθηκε στην παραλία της Συκιάς η πινακίδα με τρισδιάστατα γράμματα #SΥΚΙΑ


 Σήμερα τοποθετήθηκε στην παραλία της Συκιάς η πινακίδα με τρισδιάστατα γράμματα #SΥΚΙΑ στο ύψωμα στο Λιναρακι με θεά την υπεροχή παράλια μας.

Μια κίνηση του Συλλόγου Επαγγελματιών Συκιάς σε συνεργασία με το Εμπορικό Επιμελητήριο Χαλκιδικής που έχει ως σκοπό την ανάδειξη της όμορφης μας παραλίας
και γενικά της περιοχής και να αποτελέσει σημείο ενδιαφέροντος για τους επισκέπτες μας, μέσα στο πλαίσιο των προγραμματισμένων ενεργειών του Συλλόγου μας για την αναβάθμιση και την προβολή της περιοχής μας.


Τίποτα από αυτά δεν θα ήταν εφικτά και πραγματοποιήσιμα εάν δεν είχαμε την υποστήριξη και την συνδρομή του Εμπορικού Επιμελητηρίου Χαλκιδικής και ειδικά του πρόεδρου του Ιωάννη Κουφίδη , καθώς και την πολύτιμη βοήθεια της Μαρίας Λαθούρη .


Για αυτό ευχαριστούμε το Εμπορικού Επιμελητηρίου Χαλκιδικής και τον πρόεδρό του Ιωάννη Κουφίδη που με θερμή και ενδιαφέρον στήριξε την προσπάθεια του Συλλόγου, την Μαρία Λαθουρη δημοτικό σύμβουλο και μέλος του συλλόγου μας για την συνδρομή και στήριξη της, τον πρόεδρο της Κοινότητας Συκιάς Δημήτριο Καζάκα που μας παραχώρησε τον χώρο για να τοποθετήσουμε την πινακίδα, τον Δήμο Σιθωνίας και τους σύμβουλους που ενδιαφέρθηκαν .
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του Δ/Σ που έδωσαν εαυτό και καταφέραμε όλοι μαζί να πετύχουμε ένα μικρο μέρος από αυτό που έχουμε σχεδιάσει για το επόμενο διάστημα.

Και συνεχιζουμε.
ο Προεδρος του Συλογου Επαγγελματιων Συκιάς
Μελισσης Δημητριος