18.7.22

Δήμος Σιθωνίας Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής 20/7/22 - Τα θέματα.

 


Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, του Δήμου Σιθωνίας, καλεί τα μέλη της, σε τακτική  συνεδρίαση, την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022 και ώρα 13:00 μ.μ, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων πάνω στα ακόλουθα θέματα της ημερησίας διατάξεως:

1. Οριστική έγκριση πρακτικού Ι ανοικτής διαδικασίας για την ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του έργου «Βελτίωση Ύδρευσης Δήμου» ( Εισηγ. κα Καραδήμου Δήμητρα).

2. Έλεγχος των δικαιολογητικών κατακύρωσης της προμήθειας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΜΕΑ ΣΕ ΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΣΙΘΩΝΙΑΣ» προϋπολογισμού 239.964,80€  με το Φ.Π.Α.24%( Εισηγ. κα Καραδήμου Δήμητρα).

3. Έγκριση Όρων διενέργειας Διεθνούς Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για τη σύναψη Σύμβασης Ενεργειακής Απόδοσης (ΣΕΑ), για την “Ενεργειακή Αναβάθμιση – Αυτοματοποίηση Συστημάτων Ηλεκτροφωτισμού Κοινοχρήστων Χώρων, με εξοικονόμηση ενέργειας, στο Δήμο Σιθωνίας, προϋπολογισμού 5.096.856,32 € (συμπεριλαμβανομένου  του ΦΠΑ 24%)( Εισηγ. κα Καραδήμου Δήμητρα).


4. Ορισμός των μελών της Επιτροπής διεξαγωγής και αξιολόγησης του Διαγωνισμού για τη σύναψη Σύμβασης Ενεργειακής Απόδοσης (ΣΕΑ), “Ενεργειακή Αναβάθμιση – Αυτοματοποίηση Συστημάτων Ηλεκτροφωτισμού Κοινοχρήστων Χώρων, με εξοικονόμηση ενέργειας, στο Δήμο Σιθωνίας’’( Εισηγ. κα Καραδήμου Δήμητρα).

5. Ορισμός δικηγόρου (Εισηγ. κ. Δήμαρχος)


Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής


       Ντέμπλας Κυπαρίσσης