20.9.22

1ος Αγώνας δρόμου «Kassandra Run Sea to Sea» Σάββατο 1 Οκτώβριου 2022

 


Η εταιρία SMF Sports σε συνεργασία με το Δήμο Κασσάνδρας, το Επιμελητήριο Χαλκιδικής και τοπικούς φορείς του Δήμου Κασσάνδρας διοργανώνουν τον 1ο Αγώνα δρόμου «Kassandra Run Sea to Sea». Οι κάτοικοι και επισκέπτες της περιοχής έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε ένα οργανωμένο αγώνα ορεινού τρεξίματος ή δυναμικού βαδίσματος «mountain running and dynamic walking race» και να πιστοποιήσουν τις επιδόσεις τους. Οι επισκέπτες της περιοχής με την ευκαιρία της συμμετοχής τους στον αγώνα μπορούν να προγραμματίσουν και τις διακοπές τους την περίοδο αυτή. 

Ο Οκτώβριος στην Κασσάνδρα, όπως είναι γνωστό, προσφέρεται για ποιοτικές διακοπές, ενώ παράλληλα οι κλιματολογικές συνθήκες ευνοούν τις δρομικές δραστηριότητες.

Περιγραφή Διαδρομής

Οι δρομείς θα ξεκινήσουν από το λιμάνι της Νέας Σκιώνης (η Αρχαία Σκιώνη βρίσκεται 2 χιλιόμετρα ΝΑ) δηλαδή από νερά του Θερμαϊκού Κόλπου, θα διασχίσουν κάθετα την χερσόνησο της Κασσάνδρας και θα τερματίσουν στον Κόλπο της Κασσάνδρας, στην παραλία της Χανιώτης.      

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 17+00 από την προκυμαία της Νέας Σκιώνης. Οι δρομείς αφού περάσουν μέσα από τους δρόμους του Χωριού στρίβουν δεξιά στον κύριο περιφερειακό δρόμο και μετά από 200-300 μέτρα στρίβουν αριστερά και ακολουθούν τον επαρχιακό ασφάλτινο δρόμο που οδηγεί στην Χανιώτη. Το πρώτο 1ο χιλ του δρόμου είναι ανηφορικό  από εκεί και πέρα ακολουθεί κατηφορική διαδρομή με ελαφρές υψομετρικές αυξομειώσεις. Ο δρόμος κατηφορίζει με συνεχείς στροφές και εναλλαγές τοπίου, άλλοτε περιτριγυρισμένος από πεύκα και άλλα δένδρα και άλλοτε επιτρέπει την θέα στου Κόλπου της Κασσάνδρας μέχρι και της χερσονήσου της Σιθωνίας. Στη συνέχεια οι δρομείς μέσω της κύριας εισόδου της Χανιώτης, διέρχονται από την πλατεία του χωριού και τερματίζουν στο πάρκο εκατό μέτρα πριν την παραλία.          

Χάρτης διαδρομής (κάντε κλίκ)

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ – REGISTRATION:

Ημερομηνία διεξαγωγής

Σάββατο 1 Οκτώβριου  2022

Ώρα διεξαγωγής   Εκκίνηση στις 17+00  λιμάνι Νέας  Σκιώνης

Διαδρομή

 Αγώνας 9.000 μέτρων, μια διαδρομή για όλους άνδρες – γυναίκες με χρονικό όριο τερματισμού τις δύο ώρες. υψομετρική 260 μέτρα.



Ηλικίες συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής στο αγώνα έχουν άτομα που έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους (γεννημένοι το 2006 και μεγαλύτεροι).

Οι συμμετέχοντες ενήλικοι καθώς και οι κηδεμόνες των ανηλίκων (15-18 ετών) συμφωνούν με τους όρους διεξαγωγής του αγώνα.

Παροχές διοργάνωσης

  • Ηλεκτρονική χρονομέτρηση
  • Σταθμός τροφοδοσίας
  • Ιατρική υποστήριξη
  • Υγειονομική κάλυψη  
  • Αναμνηστικό μετάλλιο σε κάθε τερματίσαντα
  • Τεχνικό μπλουζάκι
  • Έπαθλα στους νικητές
  • Μπανάνα     
  • Φωτογραφικό υλικό
  • Επιστροφή αθλητών με πουλμανακι από Χανιώτη-Νέα Σκιώνη(χώρος εκκίνησης )

Έπαθλα νικητών – κατηγορίες

Θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι άνδρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες που θα τερματίσουν (μετάλλιο – κύπελλο).

Στους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο, καθώς επίσης φρούτο και ισοτονικό ρόφημα.   

Οι  απονομές νικητών θα γίνει  στον χώρο τερματισμού πάρκο ΧΑΝΙΩΤΗ(παραλία)

Η διοργάνωση έχει προβλέψει  για την επιστροφή των συμμετεχόντων   από ΧΑΝΙΩΤΗ –Νέα Σκιώνη(χώρος εκκίνησης ) με πουλμανακι  για όσους το επιθυμούν

ΠΛΗΡΩΜΗ – ΤΡΌΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

Η συμμετοχή στον αγώνα των 9 χλμ., έχει συνδρομή 10,00 ευρώ

Καταβολή συνδρομής συμμετοχής

IBAN   GR6202602100000120101960878  

 Δικαιούχος   SMF SPORTS

Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της διοργάνωσης, το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα να αναγράφεται υποχρεωτικά στην αιτιολογία κατάθεσης.

Τυχόν έξοδα τραπέζης θα καταβάλλονται από τον συμμετέχοντα.

Γραμματεία – Παραλαβή πακέτου συμμετοχής (λιμάνι Νέας Σκιώνης )

  • 2 ώρες πριν τον αγώνα, θα μπορούν οι δρομείς να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής τους στο χώρο εκκίνησης (φάκελος αθλητή και  t-shirt).
  • 2 ώρες πριν τον αγώνα, θα δοθεί η δυνατότητα εγγραφής στον αγώνα σε περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων στο χώρο εκκίνησης. Μέγιστος αριθμός εγγραφών (15) στην γραμματεία του αγώνα  με κόστος συμμετοχής  12 ευρώ.
  • Αθλητής που έχει κάνει την ηλεκτρονική δήλωση και δεν προχώρησε στην κατάθεση  του ποσού συμμετοχής έως και την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου εφόσον  θέλει να συμμετέχει στον αγώνα θα παραλάβει τον φάκελο του   από την γραμματεία  με το αντίτιμο του ποσού 12 ευρώ .

*επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται αφού πληρωθεί η συνδρομή.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ:

 Οι ηλεκτρονικές εγγραφές ολοκληρώνονται την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022. Για τους συμμετέχοντες που έχουν πραγματοποιήσει τη διαδικασία εγγραφής επιτυχώς μέχρι την ανωτέρω προθεσμία, τυπώνεται ονομαστικός αριθμός συμμετοχής (δηλαδή το ονοματεπώνυμο του δρομέα τυπώνεται επάνω στον αριθμό συμμετοχής).

ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΡΟΜΕΩΝ:

Σταθμοί Τροφοδοσίας: 

Στον αγώνα προσφέρεται στους δρομείς, εμφιαλωμένο νερό εκτός από την εκκίνηση και τον τερματισμό, και ενδιάμεσα της διαδρομής περίπου στα 5 χλμ.

Επίσης, στον τερματισμό θα προσφερθεί σε όλους τους αθλητές φρούτο και νερά.

Ιατρική Υποστήριξη δρομέων:

Προσωπικό ιατρικών υπηρεσιών και πρώτων βοηθειών θα βρίσκεται στο χώρο εκκίνησης και τερματισμού αλλά και σε επιλεγμένα σημεία της διαδρομής, για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε επείγοντος περιστατικού με την παροχή πρώτων βοηθειών.

Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί, κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα υγείας που οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις.

Από τους διοργανωτές δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανέναν δρομέα, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους υπογράφοντας τη σχετική Υπεύθυνη δήλωση η οποία συμπεριλαμβάνεται στη Δήλωση εγγραφής.

Δικαίωμα αναβολής αγώνα

Οι διοργανωτές, εφόσον κριθεί αναγκαίο, διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης των  όρων διεξαγωγής ή και αναβολής του αγώνα.     

Προσωπικά δεδομένα

Οι συμμετέχοντες συναινούν στην ελεύθερη χρήση του ονόματός τους και φωτογραφιών από τους διοργανωτές και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. 

Διαχείριση Προσωπικών Αντικειμένων:

Συστήνεται οι δρομείς να φροντίσουν για τα προσωπικά τους αντικείμενα, διότι οι διοργανωτές δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη για τη φύλαξή και τη μεταφορά τους. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για οποιαδήποτε καταστροφή, κλοπή, απώλεια

Χορηγίες

Για την προβολή  χορηγιών  επικοινωνήστε με την SMF SPORTS

Μέρος των εσόδων από την χορηγίες θα διατεθεί για αγορά δώρων για τα παιδιά των δημοτικών σχολείων νέα Σκιώνης και Χανιώτης 

Επικοινωνία: Θεόφιλος Μασμανίδης   6974494382   

Εγγραφές  www.smfsports.gr



Για πληροφορίες και εγγραφές https://www.smfsports.gr/kassandra-run-2022%ef%bf%bc/