22.9.22

14χρονη μαθήτρια κατήγγειλε βιασμό από 24χρονο στην παραλία της Νέας Σκιώνης Χαλκιδικής - Στα χέρια της Αστυνομίας ο δράστης.

 

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από το μεσημέρι ένας 24χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε μια 14χρονη στην παραλία της Νέας Σκιώνης στην Χαλκιδική. 
Σύμφωνα με πληροφορίες η 14χρονη, αναφέρει πως της επιτέθηκε  24χρονος συντοπίτη της, ο οποίος την ακινητοποίησε κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες, την βίασε και στη συνέχεια την εγκατέλειψε.
Η 14χρονη κατέθεσε την καταγγελία της στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής παρουσία ψυχολόγου.
Η μαθήτρια εξετάστηκε και από ιατροδικαστή και στη συνέχεια εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του 24χρονου, ο οποίος συνελήφθη σήμερα και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Κασσάνδρας. Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Το εφιαλτικό σκηνικό για τη μικρή μαθήτρια σημειώθηκε στις 21:00 της περασμένης Παρασκευής, 16 Σεπτεμβρίου.Η 14χρονη βρέθηκε στην παραλία της Νέας Σκιώνης με τον 24χρονο, ο οποίος είναι κάτοικος της περιοχής. Είχε πέσει το σκοτάδι όταν, όπως είπε η μικρή στους αστυνομικούς του Τμήματος Κασσάνδρας, ο δράστης της όρμηξε και καταφέρνοντας να την δεσμεύσει τα χέρια και τα πόδια, τη βίασε.